IMG_6407Με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο γιόρτασαν φέτος την είσοδο του Μάη τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Συνοικισμού Νικ.Πλαστήρα «Ο ΑΙΓΙΕΑΣ». Από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης 7 Μαΐου έστησαν το γιορτινό ανθοστόλιστο τραπέζι τους στον προαύλιο χώρο των γραφείων στις Εργατικές Κατοικίες Διγελιωτίκων έχοντας φέρει ο καθένας από μια γεύση Ανατολής. Σουτζουκάκια και παστουρμαδόπιτα, γιαλαντζί ντολμαδάκια, ατζέμ πιλάφι και χαλβάς πολίτικος, όλα μαγειρεμένα με αγάπη και ανάμνηση καταγωγής καθώς η περιοχή Νικ.Πλαστήρα είναι ο τόπος που φιλοξένησε τους πρόσφυγες του ’22.

Η πρόεδρος του «ΑΙΓΙΕΑ» Μαρία Καβούνη και το Δ.Σ. που συνεισέφεραν ενεργά και γευστικά στη διοργάνωση, ευχαριστούν θερμά όσα μέλη βοήθησαν στην επιτυχία της γιορτής με τον ίδιο τρόπο: Τούλα Φαναρίτου, Λέτα Παναγιωτοπούλου, Ρούλα Μερτή, Μαρία Παρασκευοπούλου-Καλιακούδα, Κατίνα Καβούνη, Ειρήνη Καβούνη, Λούλα Μουγγολιά, Λούλα Μαμαλούγκου-Τσινούκα, Κατίνα Καρακώστα-Γιαννοπούλου, Δώρα Καρακώστα, Τούλα Τζουρά.

Το Ζαχαροπλαστείο Fresh (Σολωμού 16 & Κανελλοπούλου 24, Αίγιο) ευγενώς προσέφερε μια υπέροχη γεύση ανατολής, ένα ταψί καζάν ντιπί που έκλεψε τις εντυπώσεις όλων όσων το γεύτηκαν.

Μαζί με τον «ΑΙΓΙΕΑ» γιόρτασαν ο Κ.Κλάγκος, πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιάλειας, ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου και ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών Ν.Καφούσιας, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Θράκης Γ.Τσομής, ο Βαγγέλης Ταράτσας εκ μέρους των Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αιγιάλειας.

Ο «ΑΙΓΙΕΑΣ» συγκαλεί Γενική Συνέλευση

Νέα ημερομηνία όρισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου του Συνοικισμού Ν.Πλαστήρα «Ο ΑΙΓΙΕΥΣ» για Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα «Τροποποίηση του καταστατικού» την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 στις 6.30 το απόγευμα στο Γραφείο του Συλλόγου (Εργατικές Κατοικίες Διγελιωτίκων).

Κωνσταντίνου & Ελένης από τον «ΑΙΓΙΕΑ»

Το Δ.Σ. του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου Συνοικισμού Ν.Πλαστήρα “Ο ΑΙΓΙΕΥΣ” προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους να τιμήσουν με την παρουσία τους την Θρησκευτική Εορτή των Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης την Τρίτη 21 Μαΐου 2013.

Μετά τη Θεία Λειτουργία θα προσφερθεί από το σύλλογο καφές και αναψυκτικά στο Εκκλησιαστικό Κέντρο της Ενορίας.