4o Νηπιαγωγείο Αιγίου IMG_6719Για να ζωγραφίσει τα αγαπημένα του επιδαπέδια παιχνίδια πήγε το Σάββατο 11 Μαΐου το ΑΓΑΦΡΟΝ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας (Πάτρα) όπου βρέθηκε σε μια ευχάριστη έκπληξη: γνώρισε και πήρε ιδέες για πολλά άλλα παιχνίδια από όλο τον κόσμο όπως τα έδειξε είτε ζωγραφισμένα στην πίσω αυλή του σχολείου είτε σε σχέδια ο δραστήριος γυμναστής του Δ.Σ. Παραλίας Γιάννης Καραχάλιος.

Την Τρίτη 14 Μαΐου, το ΑΓΑΦΡΟΝ βρέθηκε και πάλι στην Πάτρα, τη γειτονική πόλη που με πολλή αγάπη φιλοξενεί και στηρίζει τις ΑΓΑΦΡΟΝικές δράσεις. Στο 42ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας παιδιά, γονείς και δάσκαλοι ζωγράφισαν μαζί όσο πιο πολλά παιχνίδια μπόρεσαν κάτω από τον καυτό ήλιο.

Την Πέμπτη 16 Μαΐου, το ΑΓΑΦΡΟΝ επισκέφτηκε το 4ο Νηπιαγωγείο Αιγίου. Οι μικροί ζωγράφοι έβαλαν τον καλύτερο εαυτό τους και σκόρπισαν στον τοίχο του σχολείου τους ήρωες παραμυθιών και αγαπημένες φιγούρες. Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι, η Σταχτοπούτα με τον πρίγκιπα και την άμαξα-κολοκύθα, ο Πινόκιο, η Άριελ, ο Μικρός Πρίγκιπας και πολλά όμορφα σχέδια φτιάχνουν το παραμυθένιο επιτοίχιο μωσαϊκό της φαντασίας!