17.4 C
Aigio
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΑιγιάλειαΑΙΓΙΟ: ΣΚΗΝΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΑΙΓΙΟ: ΣΚΗΝΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ

troxaioΣκηνές τρόμου εκτυλίχθησαν το βράδυ της Πέμπτης επί της οδού Κορίνθου στο Αίγιο από την σύγκρουση ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου με ΙΧ επαγγελματικό – λεωφορείο του ΚΤΕΛ και μοτοσικλέτα.

Το κινηματογραφικό ατύχημα συνέβη γύρω στις 11.00 το βράδυ της Πέμπτης επί της ΠΕΟ στην οδό Κορίνθου, σ`ένα δρόμο που δεν έχει και τον καλύτερο φωτισμό…

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Τροχαία και τα όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στον «Ημ» που βρέθηκε στο σημείο, ΙΧ επιβατικό (με οδηγό νεαρό ρομά) που κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα συγκρούστηκε διαδοχικά με ΙΧ (αγροτικό) όχημα που κινούνταν επίσης στο ρεύμα προς Αθήνα, λεωφορείο του ΚΤΕΛ που κινούνταν στο ρεύμα προς Πάτρα και μοτοσικλέτα που επίσης φέρεται να κινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα. Από τη σύγκρουση το ένα από τα ΙΧ «ξήλωσε» τις μπάρες του Σούπερ Μάρκετ «Γαλαξίας» ενώ η μοτοσικλέτα «ενσωματώθηκε» με το ΙΧ Επιβατικό που την παρέσυρε.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις σοβαρά έχει τραυματιστεί ο οδηγός της μοτοσικλέτας, και ελαφρότερα η συνεπιβάτις του αγροτικού οχήματος (σύζυγος του οδηγού). Τραυματισμένος –σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ελαφρά- μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο νεαρός ρομά που οδηγούσε στο ΙΧ επιβατικό.

Από τους επιβαίνοντες στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα –Πάτρα δεν τραυματίστηκε κανείς ενώ στο σημείο έσπευσε άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ που παρέλαβε τους επιβάτες και συνέχισε το δρομολόγιο.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκε πανικός στους περίοικους αλλά και τους διερχόμενους οδηγούς. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Τροχαία Αιγίου ενώ στο σημείο έσπευσε και όχημα της Πυροσβεστικής προκειμένου να καθαρίσει το οδόστρωμα.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular