depaΣε πυρετό προετοιμασίας για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2013 βρίσκεται η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.), η οποία σκοπεύει να εκδώσει έντυπο που θα περιλαμβάνει τόσο τις διοργανώσεις της Επιχείρησης, όσο και τις εκδηλώσεις των πολιτιστικών συλλόγων της Αιγιάλειας. Γι’αυτό το λόγο, καλούνται οι υπεύθυνοι των συλλόγων να γνωστοποιήσουν έως τις 10 Μαΐου τις προγραμματισμένες τους εκδηλώσεις με συγκεκριμένες πληροφορίες (τίτλο εκδήλωσης, προτεινόμενες ημερομηνίες, χώρο εκδήλωσης, συνδιοργανωτές κλπ), ώστε να εκδοθεί έγκαιρα το εν λόγω έντυπο πρόγραμμα, που θα διανεμηθεί στους δημότες και στους επισκέπτες του καλοκαιριού.

Είναι πολύ σημαντική η άμεση ανταπόκριση των συλλόγων μέσα στη χρονική προθεσμία που δίδεται, δεδομένου ότι η διαμόρφωση ενός έντυπου προγράμματος είναι μια σχετικά χρονοβόρα διαδικασία λόγω της μεγάλης έκτασης του Δήμου Αιγιαλείας.

Κατόπιν τούτων, η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ζητά από τους συλλόγους να γνωστοποιήσουν τις προτάσεις τους έως τις 10 Μαΐου, είτε στα γραφεία της Επιχείρησης, Νικ.Πλαστήρα 19 (Πολιτιστικό Κέντρο-Παλαιό Νοσοκομείο Αιγίου), καθημερινά 9 π.μ. με 4 μ.μ. ή να τις αποστείλουν με fax στο 26910-28210 είτε με e-mail στο [email protected]. Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στα τηλ. 26910-68308 και 26910-28210.