IMG_5540Με ζωγραφιές, όμορφα δώρα, λουλούδια, ένα ποίημα για την άνοιξη, πολλές ερωτήσεις αλλά και αμέτρητες αγκαλιές και χαμόγελα υποδέχθηκαν σήμερα στην τάξη τους οι μικροί μαθητές της Β΄τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου το ΑΓΑΦΡΟΝ και τους ανθρώπους που πριν λίγες μέρες -εθελοντικά αλλά με πολύ κέφι- βοήθησαν το σχολείο να αλλάξει όψη μέσα από πολύχρωμες επιτοίχιες ζωγραφιές.Αυτή τη φορά οι ΑΓΑΦΡΟΝίτες δεν ήρθαν στο σχολείο με πινέλα και μπογιές αλλά με γλυκά και ζαχαρωτά και με διάθεση να απαντήσουν στους μικρούς «δημοσιογράφους» για τη δράση του εθελοντικού προγράμματος ΑΓΑΦΡΟΝ, το στόχο, τις σκέψεις και τα μυστικά της προσφοράς.

IMG_5340

Με τις πολύχρωμες δράσεις του όλο και πιο συχνά επισκέπτεται την Πάτρα το πρόγραμμα εθελοντικών δράσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου του Δήμου Αιγιάλειας «ΑΓΑΦΡΟΝ – ΑΓΑπώ & ΦΡΟΝτίζω τον τόπο μου».

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου το ΑΓΑΦΡΟΝ ήταν καλεσμένο στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας ενώ την Τρίτη 16 Απριλίου σειρά είχε το 49ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας. Με τη βοήθεια των μαθητών των παραπάνω σχολείων το ΑΓΑΦΡΟΝ ζωγράφισε με κέφι και φαντασία τα αγαπημένα του επιδαπέδια παιχνίδια στον προαύλιο χώρο προκειμένου να δώσει νέα όψη με χρώμα και  ταυτόχρονα τη δυνατότητα για παιχνίδι και ψυχαγωγία στην ώρα του διαλείμματος. Ιδιαίτερη χαρά όλων αποτέλεσε η κάλυψη της δράσης στο 49ο Δημοτικό Πάτρας από το www.paizotopos.gr