xatraetos Το Δ.Σ. του συλλόγου μας , θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη μας , όλους τους αιγιαλείς συμπολίτες και όλους τους επισκέπτες που κατέκλησαν σήμερα την παραλία της Αλυκής και γιόρτασαν μαζί μας τα παραδοσιακά ΚΟΥΛΟΥΜΑ . Πολύ χαιρόμαστε που συναντήσαμε μόνο χαμογελαστά πρόσωπα , που απόλαυσαν την παραδοσιακή φασολάδα , τη λαγάνα και τα άλλα νηστίσιμα , που πέταξαν το χαρταετό και που διασκέδασαν με την ορχήστρα μας , ξεφεύγοντας έστω και για λίγο από την σκληρή καθημερινότητα .
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Δήμαρχο Αιγιάλειας, Κο Στάθη Θεοδωρακόπουλο , την Κα Βασιλική Ψυχράμη και τους χορηγούς της σημερινής μας γιορτής , που πρόσφεραν πολλά από τα σημερινά νηστίσιμα .
Τους αρτοποιούς της πόλης μας Κους Παπαϊωαννου , Μπομποτσιάρη, Βλάχο , Τηλιγάδη , Αφους Κουτρόπουλους .
Την Κα Πίκουλα , για τα ήδη μαναβικής και τα φασόλια , τα σούπερ μάρκετ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ , τους Αφούς Τρίψα για τις ελιές , και τις οινοποιίες του Αιγίου cavino , Κατσικώστα , Κιντώνη για τα εκλεκτά κρασιά τους .
Ευχόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας καλή Σαρακοστή και την επόμενη χρονιά να είμαστε όλοι υγιείς να ξανασυναντηθούμε στην Αλυκή και να γιορτάσουμε πάλι μαζί τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ .

Με τιμή
Για το Δ. Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ