SKANDAMIS KIDIAΠλήθος κόσμου συνόδευσε τον αείμνηστο πρώην δήμαρχο Ερινεού Μιχάλη Σκανδάμη στην… τελευταία του κατοικία. Όλοι είχαν ένα καλό λόγο να πουν για έναν άνθρωπο που ενέπνεε σεβασμό και ξεχώριζε για την αξιοπρέπειά του!Ο Μιχάλης Σκανδάμης διετέλεσε επί σειρά ετών κοινοτάρχης Καμαρών και δεν θα`ταν υπερβολή να πει κανείς ότι χάριν των χειρισμών του δημιουργήθηκε ο μικρός μεν –ξεχωριστός δε- δήμος Ερινεού κατά την πρώτη διοικητική μεταρρύθμιση με το νομοσχέδιο «Καποδίστριας». Ήταν ο πρώτος δήμαρχος Ερινεού με συντριπτική πλειοψηφία από την τοπική κοινωνία.
Την εξόδιο ακολουθία ετέλεσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος ενώ μεταξύ των εκατοντάδων συμπολιτών που απηύθυναν το ύστατο χαίρε ήταν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Α.Κατσιφάρας, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης, ο πρ.υφυπουργός και νυν πρόεδρος της ΕΡΓΟΣΕ Κώστας Σπηλιόπουλος, ο πρώην βουλευτής Θανάσης Παπαδόπουλος, οι πρώην δήμαρχοι Ερινεού Λ.Κληρονόμος και Α.Βαρνακιώτης, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Στάθης Θεοδωρακόπουλος, ο δήμαρχος δυτικής Αχαϊας Α.Παναγιωτόπουλος, οι πρώην δήμαρχοι των «Καποδιστριακών» δήμων Διακοπτού Τρ.Λίβας και Συμπολιτείας Δ.Καλογερόπουλος και πλήθος ακόμα επισήμων κι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της Αιγιάλειας και της Αχαϊας.
Η διεύθυνση και το προσωπικό του «Ημ» εκφράζουν στη σύζυγο του Χαρίκλεια Σκανδάμη, τους γιούς του Μαρίνο και Γιώργο και τους οικείους του εξαίρετου κυρίου Μιχάλη, θερμά συλλυπητήρια.
Ας είναι ελαφρύ… το χώμα του Ερινεού που τον σκεπάζει.