paidiokos myrtiaΠραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 27 Μαρτίου τα εγκαίνια του κτιρίου του παιδικού σταθμού στη Μυρτιά όπου και μετεσταγάστηκε ο Τρίτος Παιδικός Σταθμός.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ, όπου και ανήκει ο Παιδικός Σταθμός, κ. Κώστας Κλάγκος, δήλωσε πολύ χαρούμενος που έπειτα από αρκετά χρόνια όπου το κτίριο ήταν κλειστό, πήρε ζωή και από του χρόνου θα φιλοξενεί παιδάκια από τη Ροδοδάφνη, την Τέμενη και τα Διγελιώτικα. Τόνισε ότι με την αξιοποίηση του κτιρίου επιτυγχάνεται οικονομία αφού μέχρι τώρα ο παιδικός σταθμός πλήρωνε ενοίκιο, ενώ προανήγγειλε γιορτή δίπλα στο χώρο του παιδικού σταθμού όπου υπάρχει αμφιθέατρο, με τη συμμετοχή όλων των παιδικών σταθμών του Δήμου. Δεν παρέλειψε δε να ευχαριστήσει και να απονείμει τα εύσημα στην κ. Φραόλα και το διδακτικό προσωπικό που έδωσαν ζωή στο κτίριο. Τέλος, τονίστηκε ότι με τη λειτουργία του παιδικού σταθμού αλλά και του πολύκεντρου αναμένεται να αλλάξει μορφή και να ξαναζωντανέψει η περιοχή.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαίρη Τσουκαλά, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καμπέρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Βάσω Ψυχράμη και Γιώργος Φιλιππόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου κ. Γιάννης Θεοφανόπουλος και οι κ.κ. Σπυρόπουλος Τάκης και Κουτρόπουλος Παναγιώτης.