palaiologopulospetrosΤο Αίγιο και η Αιγιάλεια αποχαιρέτησαν  μια αξιόλογη προσωπικότητα, έναν άνθρωπο που άφησε τη «σφραγίδα» του στην περιοχή. Ο Πέτρος Παλαιολογόπουλος υπήρξε άριστος επιχειρηματίας, προσέφερε δουλειά σε πολύ κόσμο, βοήθησε πολύ κόσμο ενώ επί ημερών του ο ένδοξος Παναιγιάλειος ανέβηκε στη Β` Εθνική.Ο «Παλαί» κράτησε το τιμόνι της «μελανόλευκης» ως πρόεδρος από το καλοκαίρι του 1994 έως το καλοκαίρι 2002, οπότε δήλωσε αδυναμία λόγω της επιβαρυμένης υγείας του και αποχώρησε, με τον Παναιγιάλειο να αγωνίζεται τότε στη Β΄Εθνική.

Τα τελευταία χρόνια, ο Πέτρος Παλαιολογόπουλος αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, όμως δεν έλειπε ποτέ από το πλευρό της αγαπημένης του ομάδας.

Ο Πέτρος Παλαιολογόπουλος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής 1ης Μαρτίου, σε ηλικία 74 ετών. Η Κηδεία του θα ξεκίνησε σήμερα Σάββατο στις 3.00 από τον Ιερό Ναό Φανερωμένης Αιγίου. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο ΕΚΑΜΕ και στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. Η οικογένεια θα δεχτεί συλλυπητήρια στο καφενείο της Μαμουσιάς και στην ταβέρνα Αφοι Παλαιολογόπουλοι στο Δερβενάκι.