epimelitirio_axaiasΑνοιχτός Κύκλος Συναντήσεων Συζητήσεων Tετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013, Επιμελητήριο Αχαΐας

Σας καλούμε να παρευρεθείτε στον ανοιχτό κύκλο συναντήσεων συζητήσεων που συνδιοργανώνουν το Γραφείο Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013. Η συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58) και ωρα 6μμ με θέμα:

«Νέες Τεχνολογίες στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και νερών-Μοριακό κέντρο IWaterFood»

Στόχος της συνάντησης είναι η παρουσίαση των ερευνητικών δραστηριοτήτων και των καινοτόμων ιδεών των ερευνητών τoυ Μοριακού κέντρου της μονάδας Περιβαλλοντικής Μικροβιολογίας του Εργαστηρίου Υγιεινής του Πανεπιστημίου Πατρών. Οι συζητήσεις που θα γίνουν αφορούν συγκεκριμένες υπηρεσίες και συγκεκριμένο κοινό (υπηρεσίες υγείας τροφίμων) καθώς & δυνητικούς επενδυτές με στόχο την σύσφιξη σχέσεων και την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ παραγωγικού τομέα και έρευνας. Επιδιώκεται η ανταλλαγή πληροφόρησης τόσο για τις ερευνητικές δυνατότητες του εργαστηρίου όσο και για τα ζητήματα ανάπτυξης στο τομέα περιβάλλοντος & τροφίμων.

Περισσότερες πληροφορίες για τη μονάδα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του εργαστηρίου (http://www.iwaterfood.gr/) καθώς και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου: www.e-a.gr.

Τηλ./Fax Εργαστηρίου: 2610969875,e-mail: [email protected],

Υπεύθυνος: Α.Βανταράκης, [email protected]

Γραφείο Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας Πανεπιστημίου Πατρών

Τηλ.: 2610996635, 2610969042

E-mail: [email protected]