IONION BIBLIOΟλοκληρώθηκε η πρωτοποριακή χειμερινή Καμπάνια Φιλαναγνωσίας & Δράσης «Χειμώνας στην αγκαλιά της Βιβλιοθήκης σου…» της Ιόνιου βιβλιοθήκης με απρόσμενη και μεγάλη επιτυχία.Τα παιδιά με τη βοήθεια των εμψυχωτών ανέπτυξαν τη φαντασία τους, τη δημιουργικότητά τους και την αντίληψη, ενθουσιάστηκαν, ήταν οι πρωταγωνιστές στις δραστηριότητες, καλλιέργησαν δεξιότητες, δούλεψαν ομαδικά και συνεργάστηκαν με συνομηλίκους τους, εκφράστηκαν μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες.
Τα ερωτήματα που έβαζαν στους εμψυχωτές είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, οι δε διάλογοι ήταν εκπληκτικοί.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία, την κ. Σία Σοφιανοπούλου από το Φιλοζωϊκό Σύλλογο Ακράτας, την κ. Μαργαρίτα Χαραλαμπίδη, την κ. Γωγώ Παπαφράγκου, τον κ. Άγγελο Παπαδημητρίου, τον κ. Θύμιο Φαλτάκα, τον κ. Τάσο Λέρτα, την κ. Μαίρη Ζαχαράκη, την κ. Χριστίνα Βέργου, τον Πάνο Πιερράτο, την Μαέστρο Αλίκη Ζαφείρη, τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., την κ. Καλή Μπαλτιμά, την κ. Τώνια Κωστοπούλου, την κ. Τούλα Κόκκινου-Σπηλιοπούλου, την κ. Σιμώνη Ματσινοπούλου, την κ. Σοφία Τσολιάκου, την κ. Αναστασία Ευσταθίου, την κ. Άννα-Μαρία Παπασταθοπούλου, την κ. Μαρία Αγγελακοπούλου, τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου και τους εκπαιδευτικούς : την κ. Κοραλία Ασημακοπούλου Υποδ/ντρια, την κ. Ιωάννα Θανέλλα, την κ. Ευανθία Παναγοπούλου και την κ. Γεωργία Ανδρεοπούλου, την Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιαλείας, και όλους τους Εθελοντές της Βιβλιοθήκης.
Επίσης ευχαριστούμε το ανθοπωλείο «Μανώλια», το Ράδιο Αίγιο και όλο τον Ημερήσιο και εβδομαδιαίο τοπικό τύπο καθώς και τον ηχολήπτη Φώτη Μάντικα.

Ιόνιος βιβλιοθήκη Αιγίου

Τηλ./φαξ: 2691062562