Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιάλειας σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (Κ.Α.ΕΛ.Ε), πρόκειται να πραγματοποιήσει ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για:

• Επιχειρήσεις Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, μεσαίας επικινδυνότητας (συνεργεία, επιχειρήσεις επεξεργασίας ξύλου, μέταλλου, υφάσματος και δέρματος, οικοδομικά και παρόμοια επαγγέλματα, κατασκευή υαλοπινάκων, αναγόμωση πυροσβεστήρων, ανυψωτικές εργασίες κ.ά)

• Επιχειρήσεις Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, χαμηλής επικινδυνότητας (γεωργία, κτηνοτροφία, εμπόριο, εστιατόρια, ξενοδοχεία, επικοινωνίες, μεταφορές, αποθηκεύσεις, τράπεζες, ασφάλειες, ενοικιάσεις κινητών και ακινήτων, διοικητικές – οικονομικές υπηρεσίες κ.ά)

Στα εν λόγω σεμινάρια πέρα από τις εμπορικές επιχειρήσεις, δύνανται να συμμετάσχουν όλες οι επιχειρήσεις που απασχολούν προσωπικό έως 50 άτομα.

Μετά το πέρας του επιμορφωτικού προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν Βεβαίωση Επιμόρφωσης που τους δίνει το δικαίωμα να ασκούν καθήκοντα Τεχνικού Ασφάλειας στην επιχείρησή τους.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων, σε όλες τις επιχειρήσεις, ο εργοδότης υποχρεούται να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τεχνικού ασφάλειας. Απουσία τεχνικού ασφάλειας σε επιχείρηση με προσωπικό, συνεπάγεται βαρύτατες οικονομικές κυρώσεις σε ενδεχόμενο έλεγχο από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.

Σεμινάριο Τεχνικών Ασφάλειας Β΄Κατηγορίας
• Η διάρκεια των σεμιναρίων θα είναι 35 ώρες (7 απογεύματα των 5 ωρών)

Σεμινάριο Τεχνικών Ασφάλειας Γ΄Κατηγορίας
• Η διάρκεια των σεμιναρίων θα είναι 10 ώρες (2 απογεύματα των 5 ωρών)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση στα γραφεία του Συλλόγου (Ι. Μεσσηνέζη 5, Αίγιο) και στο τηλέφωνο 2691025056.

Ώρες λειτουργίας γραφείου
Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή: 9.00-13.00 & 18.00-21.00
Τρίτη, Πέμπτη: 9.00-16.00