Με στόχο την πλήρη ανακατασκευή της αγροτικής οδοποιίας η δημοτική αρχή Αιγιαλείας προκήρυξε δημόσιο  μειοδοτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη του αναδόχου που θα εκτελέσει το έργο της επισκευή αγροτικής οδοποιίας στους ορεινούς όγκους της Αιγιάλειας με τα έργα να διαχωρίζονται ανά Δημοτική Ενότητα . Οι διαγωνισμοί για τα έξι αυτά έργα θα διενεργηθούν μέσα στο μήνα Ιούλιο στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγιαλείας, στην έδρα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αιγιαλείας ενώπιον της Αρμόδιας Επιτροπής και των νόμιμων εκπροσώπων των ενδιαφερομένων.
Αν για οποιονδήποτε λόγο δε διεξαχθούν οι δημοπρασίες τις προβλεπόμενες  ημερομηνία ή αν διεξαχθούν μεν αλλά δεν κατατεθεί καμιά προσφορά, θα διενεργηθούν σε νέα ημερομηνία που θα καθορίσει με πράξη της η Οικονομική Επιτροπή.
Ο προϋπολογισμός των έργων  για τις έξι Δημοτικές Ενότητες αγγίζει τις 350 χιλιάδες ευρώ.
Οι ενδιαφερόμενοι για τις δημοπρασίες  μπορούν να παραλάβουν τα τεύχη δημοπράτησης, το έντυπο για την σύνταξη και υποβολή της προσφοράς κ.λ.π., πληροφορίες σχετικά με το έργο, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες υποδοχής του κοινού, μέχρι και την προηγούμενη ημέρα της διεξαγωγής του διαγωνισμού.
Αναλυτικές πληροφορίες για τους παραπάνω διαγωνισμούς στις σελ.16-17