Τα μηνύματα της Αχαίας προς την πολιτεία ότι αφορά τα μεγάλα οδικά έργα.όπως αυτά, της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών και Πατρών-Πύργου αλλά και της νέας σιδηροδρομικής γραμμής, έδωσε ξεκάθαρα στον Υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, στο πλαίσιο της παρουσίας του κυβερνητικού στελέχους στην πόλη του Αιγίου.

Ο υπ.βουλευτής σε κατ’ ιδίαν συνάντηση μαζί του, επεσήμανε:
“Έχεις αποδείξει πως σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχεις καταφέρει πολλά. Θα πρέπει να εξαντλήσεις όλα τα τεχνικά και οικονομικά περιθώρια για την επανέναρξη του έργου στην “Ολυμπία Οδό” και να εξετάσεις σοβαρά την αλλαγή της χάραξης από Μιντιλόγλι έως Αλισσό. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει βελτιωτικό σχέδιο επί υπουργίας Σουφλιά και να είναι κάπου καταχωνιασμένο. Δεν είναι δυνατόν απ’ αυτό το μεγάλο έργο να προσδοκά ανάπτυξη η περιοχή και να σπάμε τις οικιστικές περιοχές Βραχνείκων και Αλισσού στα τρία κομμάτια”.
Επίσης ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, τον κάλεσε να επανεξετάσει πολιτικά τις προσφυγές των κατοίκων του Διακοπτού και των γύρω χωριών υπέρ της νότιας χάραξης του τρένου,ενώ του υπενθύμισε πως και για τη λειτουργία των Διοδίων θα πρέπει να προηγηθεί διάλογος, τόσο ως προς τη θέση τους όσο και για το κόστος των οδηγών σε Ρίο και Κιάτο, μέχρι να τελειώσει ο δρόμος.
” Χρέος της ΝΔ είναι να προχωρήσουν τα έργα και ν’ απαλλάξει τους πολίτες από άδικα βάρη” κατέληξε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος.