Εξιχνιάστηκαν οκτώ αρπαγές τσαντών από γυναίκες της περιοχής Συνελήφθη αργά το βράδυ της Παρασκευής , στο Αίγιο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας άνδρας, ηλικίας 36 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.Η σύλληψη του δράστη είναι απότοκος πολυήμερων ερευνών του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου για την εξιχνίαση αρπαγών τσαντών που συνέβαιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Αίγιο.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, εντόπισαν τον 36χρονο και από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι αυτός το τελευταίο δεκαπενθήμερο οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα είχε προβεί στη διάπραξη οκτώ περιπτώσεων αρπαγής τσαντών από γυναίκες της περιοχής.

Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στη οικία του στο Αίγιο, οι Αστυνομικοί βρήκαν ένα χρυσό ρολόι το οποίο είχε αφαιρέσει κατά την αρπαγή πορτοφολιού 82χρονης την 25η Μαρτίου στο Αίγιο.

Το παράνομο χρηματικό όφελος που είχε αποκομίσει ο δράστης κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο ξεπερνά τα 7.500 ευρώ.

Το χρυσό ρολόι κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Αιγίου ενώ η μηχανή (φωτό) που χρησιμοποιούσε για την διάπραξη των αρπαγών κατασχέθηκε.