Στις φετινές Πασχαλινές ευχές του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας αναφέρει τα παρακάτω:«Το Πάσχα παραμένει μέσα στους αιώνες η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης και για εμάς τους έλληνες συμβολίζει διαχρονικά την πορεία από τη Σταύρωση στην Ανάσταση περικλείονταν ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας, αγάπης και αλληλεγγύης.

Το φετινό Πάσχα συμπίπτει με μια από τις δυσκολότερες περιστάσεις που διέρχεται ο ελληνικός λαός και η πατρίδα μας. Μέσα σε αυτήν τη εξαιρετική δυσκολία δεν έχουν θέση οι εύκολες φράσεις και τα τυπικά λόγια.

Ωστόσο το ισχυρό Πασχάλιο μήνυμα μπορεί να γίνει για όλους και όλες μας η καλή αφορμή για μια βαθιά εσωτερική αναζήτηση και επαναπροσδιορισμό στις αξίες του βίου μας, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά.

Δεν υπάρχει κρίση που να κρατάει για πάντα, δεν υπάρχει κρίση που να ξεπερνιέται χωρίς σκληρή συλλογική προσπάθεια.

Ιδιαίτερα όμως αυτές τις ημέρες, ας στρέψουμε όλοι την προσοχή μας στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας και ας εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια φιλαλληλίας και αλληλεγγύης. Η κοινωνία μας πρέπει να παραμείνει όρθια και αυτό, ως ένα βαθμό, εξαρτάται από όλους μας.

Εύχομαι σε όλες και όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, όπου κι αν ζουν, καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση και καλή δύναμη».