«Πλαστό και κατασκευασμένο» χαρακτηρίζει η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», σύμφωνα με το οποίο η ΕΥΠ φέρεται να είχε δώσει 30.000 ευρώ για «προσφερθείσες υπηρεσίες το δεύτερο εξάμηνο του 2011» στο δημοσιογράφο και υποψήφιο με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου, Βασίλη Χήτο Σύμφωνα με το δημοσίευμα η απόδειξη φέρει τις υπογραφές του διοικητή της ΕΥΠ Κωνσταντίνου Μπίκα και της αρμόδιας διευθύντριας της Υπηρεσίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι εντός της ημέρας ο διοικητής της ΕΥΠ Θα προβεί στις απαιτούμενες νομικές κινήσεις.

Μιλώντας στην Πρώτη Γραμμή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο κ. Χήτος, είπε ότι πληροφορήθηκε για την συγκεκριμένη είδηση από συναδέλφους και τόνισε ότι οι αποδείξεις που παραθέτει η εφημερίδα είναι πλαστές.

Υπογράμμισε ότι δεν έχει πάρει χρήματα από την ΕΥΠ και σημείωσε ότι αν αποδειχθεί ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την ΕΥΠ, να δημευθεί ολόκληρη η περιουσία του.

Όπως είπε, η στόχευση είναι η έδρα της περιοχής των Ιωαννίνων, την οποία εκτίμησε ότι θα πάρει, αναφέροντας ότι για αυτό βγήκε το δημοσίευμα την παραμονή της επίσκεψης Καμμένου στα Γιάννενα.

Σχολιάζοντας, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, είπε «θέλω να δέχομαι πόλεμο με πραγματικά πυρά».

skai.gr