Σε συνέχεια της επίσκεψης του Δημάρχου Αιγιάλειας κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου στην Αθήνα και στην αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου Πολιτισμού με αίτημα την μεταβίβαση της κυριότητας του Κινηματοθεάτρου ΑΠΟΛΛΩΝ στο Δήμο Αιγιάλειας, η Γενική Διεύθυνση Κινηματογράφου του Υπουργείου ενημέρωσε την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου για το αίτημα παραχώρησης , η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε πως η διεύθυνσή παραχωρήσεων της ΚΕΔ εισηγείται θετικά για την παραχώρηση.

Κάτι  τέτοιο   παραχώρηση Κ΄τιδεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη διότι δεν έχει γίνει  η επίσημη καταγραφή του ακινήτου από την ΚΕΔ. Ο φάκελος του κινηματοθεάτρου απεστάλη εκ νέου στην Κτηματική Υπηρεσία του Νομού Αχαΐας ώστε να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν η καταγραφή του ακινήτου και να προχωρήσει έτσι η μεταβίβαση της κυριότητάς του στο Δήμο  Αιγιάλειας.

aigialeiapressΓεγονόταΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣε συνέχεια της επίσκεψης του Δημάρχου Αιγιάλειας κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου στην Αθήνα και στην αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου Πολιτισμού με αίτημα την μεταβίβαση της κυριότητας του Κινηματοθεάτρου ΑΠΟΛΛΩΝ στο Δήμο Αιγιάλειας, η Γενική Διεύθυνση Κινηματογράφου του Υπουργείου ενημέρωσε την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου για το αίτημα παραχώρησης , η...Εδώ ...η είδηση είναι στην πραγματική διάσταση Το aigialeiapress.com ξεκίνησε το 2012 για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας της Αιγιάλειας