Το παρόν έδωσε και φέτος στην εορτή του Πολιούχου των Καλαβρύτων Αγίου Αλεξίου,ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, τιμώντας τον Προστάτη της Μαρτυρικής Πόλης και λαμβάνοντας μέρος στις εκδηλώσεις του Δήμου, ανταλλάσσοντας ευχές με τοπικούς παράγοντες και πολίτες της περιοχής.Ο Πολιτευτής αρχικά παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και τη Λιτανεία στους δρόμους των Καλαβρύτων κι εν συνεχεία συζήτησε με αιρετούς κάποια από τα τρέχοντα προβλήματα του τόπου, δίνοντας έμφαση στην διαχείριση των απορριμμάτων, τα στενά οικονομικά του δήμου, τα προβλήματα στην αγροτική οδοποιία, τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου κ.άΣε συζητήσεις που είχε με πολίτες των Καλαβρύτων, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος άκουσε μία σειρά από προβληματισμούς για την κρίση, τις περικοπές και τη μεγάλη ανεργία, ενώ οι επερχόμενες πολιτικές εξελίξεις με κορωνίδα αυτών τις πρόωρες εκλογές και την πιθανή στάση του εκλογικού σώματος,μονοπώλησαν τις συζητήσεις που είχε.

Ο υπ. βουλευτής αφού ξεκαθάρισε πως “δεν βρίσκει κανέναν απολύτως λόγο ν’ απέχει από τέτοιες εκδηλώσεις λόγω των πολλών επεισοδίων που έχουν γίνει ενάντια σε πολιτικούς”, στις επαφές που είχε, τόνισε: “Η πρωτοφανής κρίση αφορά τους πάντες, πολίτες και πολιτικούς. Αν κάποιοι πλούτισαν τόσα χρόνια,αποτελούν σίγουρα τη μειοψηφία και πρέπει να τιμωρηθούν. Όμως δεν είναι όλοι το ίδιο. Στις εκλογές που έρχονται μπορεί ο καθένας να κρίνει, να επιβραβεύσει ή να τιμωρήσει. Κάποιες αξίες δεν πεθαίνουν,όπως και κάποιες αρχές της δημοκρατίας μας. Θ’ απολογηθούμε άπαντες προεκλογικά και θα δεσμευτούμε γι’ αυτά που θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε. Απαιτείται ψυχραιμία,σύνεση,τόλμη, αλήθειες και αλλαγές σε όλα.Ότι αποφασίσουμε τώρα, αφορά στο δικό μας αύριο,οπότε αντιδράσεις της στιγμής και οι εφήμερες πολιτικές ομάδες σαφώς και δεν μπορούν – με άρνηση και ταμπού- να διαχειριστούν τις τύχες μας”.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Δημ.Τριανταφυλλόπουλος εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξίου Πατρών,όπου αντάλλαξε ευχές για τις ημέρες που έρχονται.