Μετά το δημοσιοποιηθέν περιστατικό αποστολής σε Μ.Μ.Ε, “άγνωστου” email που ενημέρωνε για κάποιο συμβάν εις βάρος του Βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Μιχ.Μπεκίρη, το όποιο κι ο ίδιος ο τ. Υφυπουργός διέψευσε, από το Πολιτικό Γραφείο του Υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, καθίσταται αναγκαίο να γίνουν γνωστά και τα εξής:

“Όταν πριν από δύο περίπου μήνες ένα email από “άγνωστο” αποστολέα έφθανε στα Μ.Μ.Ε αλλά και σε υψηλά ιστάμενα κομματικά στελέχη του κόμματος με περιεχόμενο άκρως συκοφαντικό και ψευδές για τον Πολιτευτή Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, τότε το συμβάν θεωρήθηκε αυτονόητα εσκεμμένο για να τον βλάψει πολιτικά και ηθικά. Σήμερα, με το παρόμοιο περιστατικό εις βάρος αυτή τη φορά του κ. Μπεκίρη – πέραν του περιεχομένου του για το οποίο κι εδόθη απάντηση από τον ίδιον – αποδείχθηκε και κάτι πολύ χρήσιμο για την έκβαση πιο ιδιαίτερων συμπερασμάτων. Από διασταύρωση των διατιθέμενων στοιχείων αποδείχθηκε πως πρόκειται για τον ίδιο αποστολέα των email -κάτι που πρόδωσε το κοινό προσωνύμιό του,Ο νοών νοήτω”!
Κατόπιν αυτού ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος απέστειλε στα Μ.Μ.Ε την παρακάτω δήλωση:
“Εξαρχής ήμουν βέβαιος για τον αποστολέα των ψευδών και συκοφαντικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Πρόκειται για πρόσωπο που στοχοποιεί πολύ καλά κι όχι τυχαία “τα θύματά του” θέλοντας πάντα με τέτοιες πισώπλατες μεθόδους ν’ αποκομίσει οφέλη ψηφοθηρικά, προφανώς εντός του κομματικού χώρου της Ν.Δ! Και τα δύο περιστατικά καταμαρτυρούν αν μη τι άλλο – κατά την προσωπική μου και μόνο άποψη – ίδια κίνητρα από το ίδιο πρόσωπο. Οι “παροικούντες την Ιερουσαλήμ” εύκολα ίσως καταλαβαίνουν το ποιος μπορεί και γιατί να είναι πίσω απ’ όλα αυτά! Προσωπικά, δεν ασχολούμαι με προσωποποιημένες πληγές εντός κόμματος, κοντόφθαλμες τακτικές και πολιτικούς “νάνους”, αλλά με τις πληγές και τις καθημερινές ανάγκες της κοινωνίας και των απλών πολιτών. Άλλωστε η κοινωνία είναι αυτή που μας ξέρει καλά πλέον όλους κι αυτή θα κρίνει σύντομα. Κι αυτή τη φορά ξέρει καλά ποιοι έχουν επί χρόνια ευθύνες για πολλά, ποιοι πλούτισαν, ποιοι υποκρίθηκαν, ποιοι συναλλάχθηκαν! Κι ίσως αν χρειαστεί μάθει κι άλλα.Ειλικρινά λυπάμαι”.