Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει τις περιοδείες του ανά την Αχαία ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ερχόμενος σε επαφή με απλούς πολίτες αλλά και πολλά κομματικά στελέχη της παράταξης, δίνοντας το ξεκάθαρο μήνυμα των επερχόμενων εκλογών , που θα κρίνουν – όπως λέει – “την περαιτέρω τύχη της χώρας, αλλά και την σχέση πολιτών και πολιτικών που πράγματι βρίσκονται σε οριακό σημείο λόγω της αναντιστοιχίας λόγων και έργων, αλλά και ανυλοποίητων υποσχέσεων που έχουν οδηγήσει σε τραγικά αδιέξοδα, εξαθλίωση και κοινωνική έκρηξη”.

Τις τελευταίες ημέρες ο Πολιτευτής περιόδευσε στις περιοχές: Λάππα, Αιγείρα, Ακράτα, Κάτω Αχαία,Ροδοδάφνη, Κλειτορία, Τσουκαλέϊκα, Χαλανδρίτσα, Σαραβάλι, Άνω Καστρίτσι, Σελιανίτικα, Ρίο, Νικολέϊκα, Διακοπτό, Άρλα ενώ επισκέφθηκε την Φοιτητική Εστία Πατρών και τις Συνοικίες Αγίου Διονυσίου, Αγίας Σοφίας και Αγίου Ανδρέα Πατρών καθώς και Παγοποιείου Αιγίου.
Σε όλες τις συζητήσεις που είχε ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος ζήτησε να μην γίνεται ανέξοδη κριτική στη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά με το “Μνημόνιο 2” στο επίκεντρό της, αφού όπως σημείωσε “αυτό δεν έχει ουσιαστικά αλλά και χρονικά καμία απολύτως σχέση με το Μνημόνιο 1 του 2010”, υπογραμμίζοντας με έμφαση πως “ακόμα και σε πολλά από αυτά που αναπόφευκτα οδηγήθηκε σε θετική ψήφο, η ΝΔ διαφωνεί, δεν τα θεωρεί μέτρα που σώζουν τη χώρα, ωστόσο υπάρχει η βούληση για επαναπροσδιορισμό της πολιτικής της όταν θα είναι κυβέρνηση του τόπου”.
Ο υπ. βουλευτής κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει στην εκλογική αναμέτρηση με σκέψη και κριτικό πνεύμα κι όχι άκρατο φανατισμό, αλλάζοντας τα πάντα. “Δεν είναι ώρα για κομματικές υπερβολές αλλά ούτε και για κομματικούς πειραματισμούς. Στις επικείμενες εκλογές θέλουμε την εμπιστοσύνη του λαού και μετά από αυτές μηδενική ανοχή. Ο Σαμαράς έχει πει τι ακριβώς θέλει να κάνει. Εμείς οι νέοι και άφθαρτοι μαζί του θα συνδράμουμε στο να τ’ αλλάξει όλα. Με αντιμνημονιακές κορώνες και κομματικές λοξοδρομήσεις δεν λύνονται τα σοβαρά θέματα. Δεν θέλουμε έναν Σαμαρά Πρωθυπουργό απλά για να πανηγυρίσουμε μια νίκη,αλλά μια ΝΔ διορθωμένη, με νέες πολιτικές και νέα πρόσωπα που αυτοδύναμη και ισχυρή θα κάνει τομές, θα συγκρουστεί με κατεστημένα και θα τροχοδρομήσει την Ελλάδα σε μια θετική και αναπτυξιακή πορεία. Δεν θέλουμε ένα Σαμαρά υποχρεωμένο εκ της εκλογικής του αδυναμίας να μοιράζει υπουργεία σε κόμματα, αλλά Κυβερνήτη με διαυγείς στόχους, όραμα και εθνική πυγμή” τόνισε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος δεσμεύτηκε να βρίσκεται κοντά στις τοπικές κοινωνίες και ως Βουλευτής μεταφέροντας πάντα τις ανάγκες και τις απόψεις όλων στην ηγεσία της παράταξης και παλεύοντας τα θέματά τους “με πατριωτική ορμή και τσίπα, που λείπει σήμερα από πολλούς πολιτικάντηδες” όπως υπογράμμισε!