Το Πατριωτικό Μέτωπο ζητά δωρεάν παραχώρηση χώρου για τη δημιουργία ανταλλακτηρίου (http://www.allilegion.gr/) στο Αίγιο, και στην Πάτρα.

«Στην Πάτρα μας έχει δοθεί δωρεάν χώρος των 100τμ αλλά είναι μικρός για την πόλη. Επίσης όσοι παράγετε προϊόντα πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορείτε να τα πωλήσετε μέσω του πιλοτικού ανταλλακτηρίου Αθηνών και να πάρετε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τα χρήματά σας. Βασική προϋπόθεση είναι οι τιμές να είναι τιμές χωραφιού, ώστε να μπορέσει ο πολίτης της Αθήνας να πάρει τα προϊόντα χωρίς το μεσάζοντα.

Ο πολίτης γνωρίζει την τιμή και το τηλέφωνο του παραγωγού.

Τηλέφωνο 26910-26221 / 6975653817» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση που υπογράφεται από τον συντονιστή του Αιγίου Δημήτρη Καΐπη (Πολιτικό Μηχανικό ΑΠΘ)

 

aigialeiapressΑιγιάλειαΑΙΓΙΑΛΕΙΑ,ΑΧΑΙΑ,ΠΑΤΡΑΤο Πατριωτικό Μέτωπο ζητά δωρεάν παραχώρηση χώρου για τη δημιουργία ανταλλακτηρίου (http://www.allilegion.gr/) στο Αίγιο, και στην Πάτρα. «Στην Πάτρα μας έχει δοθεί δωρεάν χώρος των 100τμ αλλά είναι μικρός για την πόλη. Επίσης όσοι παράγετε προϊόντα πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορείτε να τα πωλήσετε μέσω του πιλοτικού ανταλλακτηρίου Αθηνών και...Εδώ ...η είδηση είναι στην πραγματική διάσταση Το aigialeiapress.com ξεκίνησε το 2012 για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας της Αιγιάλειας