Επικοινωνία με τον Επίτροπο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είχε το πρωί της Δευτέρας ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος, με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων του δήμου, μετά και την αρνητική εξέλιξη της απόρριψης από το Ελεγκτικό Συνέδριο, της σύμβασης που σύναψε ο Δήμος Αιγιαλείας με την εταιρεία διαχείρισης απορριμμάτων Spider.

Παράλληλα, όπως δήλωσε στο ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ ο δήμαρχος, βρίσκονται σε εξέλιξη διαβουλεύσεις για την κατασκευή μικρού εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στην περιοχή της Αιγιάλειας, κάτι που ίσως να μπορεί να επιτευχθεί μέσω αλλαγής του Περιφερειακού Σχεδιασμού.

Της: Πέπη Σπηλιωτοπούλου/filodimos.gr

aigialeiapressΑιγιάλειαΑΙΓΙΑΛΕΙΑΕπικοινωνία με τον Επίτροπο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είχε το πρωί της Δευτέρας ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος, με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων του δήμου, μετά και την αρνητική εξέλιξη της απόρριψης από το Ελεγκτικό Συνέδριο, της σύμβασης που σύναψε ο Δήμος Αιγιαλείας με την εταιρεία διαχείρισης...Εδώ ...η είδηση είναι στην πραγματική διάσταση Το aigialeiapress.com ξεκίνησε το 2012 για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας της Αιγιάλειας