Το δικό του μήνυμα, ανήμερα της Εορτής των Θεοφανείων, έστειλε ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος,που παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό της Φανερωμένης Αιγίου ενώ αντάλλαξε ευχές με συμπολίτες του πριν την ματαίωση του Αγιασμού των υδάτων του Κορινθιακού κόλπου στο Λιμάνι της πόλης εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης. Σε δήλωσή του για την ημέρα, ο Α’ Επιλαχών Βουλευτής της Ν.Δ επέλεξε ν’αναφερθεί στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, εν μέσω κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων, αλλά στα τοπικά πράγματα της Αιγιάλειας. Αναλυτικά στο μήνυμα του κ. Τριανταφυλλόπουλου αναφέρεται:
“Ο τόπος περνά τις πλέον δύσκολες ώρες. Όλοι μας έχουμε την ευθύνη να καταστήσουμε τη χώρα και πάλι υγιή οικονομικά και τους πολίτες ανθεκτικούς, με δίκαιες απολαβές, δίκαια βάρη, εργασιακή αποκατάσταση, βέβαιο μέλλον για τις νέες γενιές και ξεκάθαρο όραμα. Ο Θεός ας δώσει φώτιση στους πολιτικούς για σωστές αποφάσεις υπέρ του κοινού καλού, αλλά και φώτιση στους πολίτες για την υπεύθυνη στάση τους απέναντι  στα κόμματα και τα πρόσωπα,με κριτική σκέψη και διαρκή έλεγχο των πεπραγμένων.Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε μπροστά, να έχουμε μια καλύτερη πορεία κι όχι να αποδεικνύεται πως επί πολλά χρόνια, οι πολίτες έκαναν διαρκώς θυσίες και κάποιοι πολιτικοί πλούτιζαν πίσω από την πλάτη τους!
Για το Αίγιο εύχομαι, τα Άγια Θεοφάνεια  να τελεστούν γρήγορα στο νέο λιμάνι της πόλης, που αποτελεί αναπτυξιακό στόχο της, μαζί με την υπόλοιπη ανάπτυξη και ανάπλαση της παραλιακής της ζώνης, με ενδεδειγμένα έργα, που θα φέρουν εργασιακή και οικονομική ανάκαμψη”!