Καθηλωτική η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στο ασφυκτικά γεμάτο κινηματοθέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο Αίγιο. Εντυπωσιακή και η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων, που διηύθυνε ο καταξιωμένος Μαέστρος Θανάσης Τσιπινάκης, με τη μουσική και καλλιτεχνική της αρτιότητα.  
Η συναυλία που διοργανώθηκε από το Δήμο Αιγιαλείας και την Ελληνική Ραδιοφωνία Πάτρας πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του έργου των εθελοντών αιμοδοτών Αν. Αιγιαλείας ο «ΔΕΣΜΟΣ» και ο θετικός απόηχος της εκφράστηκε έμπρακτα με τη συμμετοχή και το θερμότατο χειροκρότημα των θεατών.
Η συναυλία ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς που απηύθηναν η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παιδείας και Κοινωνικής Προνοίας Βασιλική Ψυχράμη, ο Διευθυντής της ΕΡΑ Πάτρας Ανδρέας Αδαμόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αν. Αιγιαλείας Παν. Τόλιος και η κ. Καλλιόπη Χάλκου, Διευθύντρια Ποιοτικού Ελέγχου και Διασφάλισης του Εργοστασίου Αιγίου της Coca-Cola Τρία Έψιλον, που ήταν ο Μέγας Χορηγός της συναυλίας με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αύρα.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αποδόθηκαν στον πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Αντώνη Σκιαθά για την παραχώρηση της 30μελούς  Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων αλλά και στους εθελοντές της Ομάδας «Α» του Δήμου Αιγιαλείας που κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη διεξαγωγή της συναυλίας.
Η Φωτεινή Δάρρα με την πραγματικά κρυστάλλινη φωνή της συνοδευόμενη από την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων, υπό τη Διεύθυνση του Θανάση Τσιπινάκη, ζωντάνεψε μια ευρεία γκάμα τραγουδιών Ελλήνων και ξένων συνθετών μεταξύ των οποίων το «Μαρίνα» του Μίκη Θεοδωράκη, το «Φεύγα» του Δημήτρη Παπαδημητρίου, το «O pastor”του Madredeus, O pastor    (To πάθος), Cancao do mar (Το τραγούδι της θάλασσας) του Ferrer Trindad, τη «Λόλα» του Σταύρου Ξαρχάκου, το «Στάλσιμο» του Δημήτρη Παπαδημητρίου, το «Μαμά γερνάω» του Σταμάτη Κραουνάκη,  «Σε βλέπω στο ποτήρι μου» του Μίμη Πλέσσα, «Η πιο μεγάλη ώρα» του ‘Άκη Πάνου αλλά και το εκτός προγράμματος “Spente le stele” της Emma  Shapplin

Μετά το τέλος της συναυλίας πολλοί θαυμαστές της Φωτεινής Δάρρα της έδωσαν τα συγχαρητήρια τους από κοντά και φωτογραφήθηκαν μαζί της.
Τη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αιγιαλείας Στάθης Θεοδωρακόπουλος και η σύζυγός του Σοφία, ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Μιχάλης Μπεκίρης, ο βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης, ο αντιδήμαρχος Έργων του Δήμου Πατρέων Βασίλης Λοτσάρης, οι αντιδήμαρχοι Αιγιαλείας Σωτήρης Παπαγεωργίου (Διακοπτου), Γιάννης Παναγιωτόπουλος (Αιγείρας – Ακράτας) και Τεχνικών Έργων Αντώνης Παλαιολόγου καθώς και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτριος Καμπερης. Μεταξύ των δημοτικών συμβούλων Αιγιαλείας διακρίναμε τη Μαρία Μπιρπανάγου, το Δημήτρη Παναγιωτακόπουλο και το Θεοφάνη Σπηλιόπουλο.  Ανάμεσα στο κοινό ήταν και η Ευαγγελία Σπηλιοπουλου,  σύζυγος του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, ο συνθέτης Σάκης Παπαδημητρίου, ο πολιτευτής Άγγελος Τσιγκρής ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της ΚΑΒΙΝΟ Α.Ε. κ. Μαμαλούγκος, ο καθηγητής Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών Γιάννης Ματσούκας, ο καθηγητής μουσικολογίας Γιώργος Μπουρδόπουλος, η Βασιλική Καλλιμάνη της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε., εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Πάτρας και στην Coca-Cola Τρία Έψιλον καθώς και δημοσιογράφοι. Μεταξύ του κοινού ήταν και πολλοί Πατρινοί που ήλθαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία δεδομένου ότι η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων είναι δημοφιλής και οι πιστοί φίλοι της την ακολουθούν όπου πηγαίνει.
Χορηγός της εκδήλωσης ήταν to Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ.
Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν το ΚΤΕΛ Αχαΐας, ηΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Α.Ε. και τα αρτοποιεία ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ