Ο πρόεδρος, Ανδρέας Βαρνακιώτης και το Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας  με την ευκαιρία του εορτασμού της θρησκευτικής εορτής των Τριών Ιεραρχών, που είναι προστάτες της παιδείας, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει τη  Δευτέρα 30  Ιανουαρίου 2012 και ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου (Παλαιό Νοσοκομείο).
Η εκδήλωση περιλαμβάνει α) ομιλία του προέδρου  β) απονομή αναμνηστικών πλακετών στους προϊσταμένους του 2ου γραφείου Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αιγίου γ) απονομή αριστείων στους μαθητές που πρώτευσαν στην Γ΄ τάξη των Γυμνασίων και των Λυκείων της Αιγιαλείας δ) απονομή αριστείων στους τρείς πρωτεύσαντες μαθητές κάθε Λυκείου στις περσινές πανελλαδικές εξετάσεις ε) απονομή βραβείων σε όλους τους μαθητές των σχολείων που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς ή διέπραξαν αξιέπαινες πράξεις.
Καλούνται όλοι οι συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στην εκδήλωση αυτή.

Δ.Σ  της Σχολικής Επιτροπής                                                                                     Ο Πρόεδρος
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης                                                                       Ανδρέας Βαρνακιώτης