Μια διαφορετική και πρωτότυπη λύση βρήκε ο Αργύρης Ανδρουτσόπουλος, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην αγορά του Αιγίου για να «χτυπήσει» την κρίση.
Από το κατάστημα του κ. Ανδρουτσόπουλου λοιπόν οι πελάτες μπορούν να προμηθεύονται ενδύματα τα οποία έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν καταβάλλοντας όχι χρήματα αλλά και προϊόντα όπως για παράδειγμα κρασί, λάδι, αλλά και άλλα αγροτικά προϊόντα.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, με την πρωτότυπη για την Αιγιάλεια ιδέα, έχει ξεκινήσει το εγχείρημα του εδώ και δεκαπέντε μέρες περίπου και ήδη αρκετοί είναι οι που έχουν σπεύσει για να ενημερωθούν αλλά και δοκιμάσουν το νέο τρόπο απόκτησης αγαθών. Αν και ακόμα είναι λίγοι εκείνοι που έχουν προχωρήσει σε ανταλλαγή αγαθών ο κ. Αργύρης Ανδρουτσόπουλος δηλώνει έτοιμος να διαπραγματευτεί την ανταλλαγή του εμπορεύματος του με αγαθά που θα του προτείνουν οι καταναλωτές.
Ο κ. Ανδρουτσόπουλος μιλώντας στον «Ημ.» για το νέο τρόπο απόκτησης εμπορευμάτων του τόνισε πως ο καθένας θα πρέπει να βρει τρόπους για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της κρίσης και να συντηρήσει την επιχείρησή του.
Ακόμα ανέφερε ότι για να γίνει το η ανταλλαγή πρέπει να είναι αγρότης η κτηνοτρόφος και να διαθέτη τα απαραίτητα προϊόντα. Με τα την ανταλλαγή το εμπόρευμα πηγαίνει σε μεγαλέμπορους.