Με απόφαση του Α’ Επιλαχόντος Βουλευτή Αχαΐας κι εκ νέου Υποψηφίου Βουλευτή της Ν.Δ Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, καθήκοντα Διευθυντή στο Πολιτικό του Γραφείο στην Πάτρα αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας της ΝΔ Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος. Ο κ.Ζαφειρόπουλος που υπέβαλλε εξ αυτού του λόγου την παραίτησή του από το πιο πάνω κομματικό αξίωμα, είναι και παραμένει αιρετό Μέλος της ΝΟ.Δ.Ε Αχαΐας. Επιπλέον, αναφέρεται, πως έχει θητεύσει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Δημοτικός Διαμερισματικός Σύμβουλος Πάτρας, στις τελευταίες εκλογές ήταν πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στο Νότιο Διαμέρισμα του Δήμου Πατρέων, είναι Οικονομολόγος με Μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και υπάλληλος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου στην Πάτρα.
Ο κ.Ζαφειρόπουλος τίθεται επικεφαλής του στελεχιακού δυναμικού που απαρτίζει το Πολιτικό Γραφείο των Πατρών του κ.Τριανταφυλλόπουλου και αποτελείται από τους:
Μαρία Γιαννούτσου, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Ρένα Παπαγεωργίου, Κώστα Κυριακόπουλο, Διονύση Κουκουζέλη, Νίκο Αντωνόπουλο, Δήμητρα Ρεκατσίνα, Δημήτρη Διδασκάλου, Χρήστο Φασουλά,Τζένη Αδαμοπούλου και Αγγελική Μοσχοπούλου.