Με δύο ξεχωριστές και ιδιαίτερα πετυχημένες εκδηλώσεις ξεκίνησε τη νέα χρονιά η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιάλειας.  Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου έγινε η κοπή πίτας για τη νέα χρονιά και ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με την πενταμελή ορχήστρα του Γιώργου Μπέλλου (Γιώργος Μπέλλος: κλαρίνο-φλογέρες, Βαλάντης Καζαντζής: βιολί, Κώστας Μπέλλος: λαούτο, Γιάννης Φάκος: τραγούδι, Παύλος Λαζοκίτσιος: κρουστά). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μαργαρίτα» του ξενοδοχείου Telis, η οποία γέμισε ασφυκτικά από τα μέλη, τους φίλους του συλλόγου, εκπρόσωπους πολιτιστικών σωματείων   και φορέων της περιοχής (Χορευτικός Όμιλος Καμαρών, Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων, Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων, Πολιτιστικός Σύλλογος Κουλούρας κ.ά.) αλλά και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης (αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Ψυχράμη Β., νυν και τέως δημοτικοί σύμβουλοι κτλ).
Όλοι οι συμπολίτες Αιγιαλείς (από Καμάρες μέχρι Ακράτα) διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με αμείωτο κέφι, με τραγούδια και χορούς από την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, αλλά και άλλες περιοχές. Τόσο η ορχήστρα όσο και τα μέλη του Δ.Σ. απέσπασαν τα πλέον ευμενή σχόλια του συνόλου των παρευρισκόμενων για την ποιότητα της εκδήλωσης, την πολύ καλή διοργάνωση και το κέφι που δημιουργήθηκε. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν: Μπόγδος Μαρμαροτεχνική, Παπαγιαννακόπουλος-Υλικά οικοδομών, Ψησταριά Fast food «Στο Φεύγα», «Δαγιάμος», Πουλιάσης Νεκ.-Έμπορος, χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Αίγιο και Εφημερίδα Φιλόδημος ενώ το δώρο για τον τυχερό της βραδιάς ήταν προσφορά του κοσμηματοπωλείου «Αράμ».
Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, όπως κάθε χρόνο, έγινε αρτοκλασία στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στο Αίγιο, για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρα (του εξ Ιωαννίνων) προστάτη του συλλόγου και στη συνέχεια προσφέρθηκε καφές στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού. Παραβρέθηκαν πολλά μέλη της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας και φίλοι του συλλόγου καθώς και η αντιδήμαρχος πολιτισμού και μέλος του συλλόγου κ. Ψυχράμη Β., ο δημοτικός σύμβουλος Τριανταφυλλόπουλος Δ., ο πρόεδρος του ΕΚΑΜΕ Στεφανίδης Θ., η πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Ρέλλα Α., ο πρόεδρος του Χορευτικού Εργαστηρίου Σιώμος Κ. κ.ά.
Η χορευτική ομάδα του συλλόγου ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά, όπου στις 5 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της «Πίτας του Ηπειρώτη», η οποία κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες συμμετεχόντων και θεατών από όλη την Ελλάδα. Είναι η πρώτη φορά που η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιάλειας θα συμμετέχει στην εκδήλωση με χορευτική ομάδα, μετά την πρόσκληση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας.
Επίσης, το Δ.Σ. προετοιμάζει τη δημιουργία τμήματος εκμάθησης παραδοσιακού τραγουδιού και οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του Δ.Σ.  και κάθε Τετάρτη απόγευμα στην αίθουσα του συλλόγου, στην Πλατεία Εργατικών Κατοικιών Ξηρολιθίων (οδός Διγελιωτίκων), τηλ. 2691060905.