Την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “Κωνσταντοπούλειο” στην Πάτρα επισκέφθηκε ο Πολιτευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, στηρίζοντας για ακόμα μία φορά με την παρουσία του το έργο που επιτελείται εκεί από τη Διοίκηση και τους εργαζομένους του, ιδιαιτέρως δε σε μία περίοδο οικονομικής δυσπραγίας για τέτοια Ιδρύματα, αλλά και πενιχρών οικονομικών απολαβών των ηλικιωμένων που φιλοξενεί ή των οικείων τους, κάτι που ωστόσο δεν έχει αλλοιώσει σε τίποτα την οργάνωση, την τάξη και την λειτουργία του Ευγηρείου.
Ο υπ. βουλευτής αφού χαιρέτισε έναν προς έναν τους περισσότερους από τους 105 περίπου ηλικιωμένους τροφίμους και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, είχε συνάντηση συνεργασίας με τον Διευθυντή της Μονάδας κ. Γιώργο Σολωμό από τον οποίο κι ενημερώθηκε για τα οικονομικά και τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει η διοίκηση λόγω της κρίσης, διαπιστώνοντας ωστόσο την νοικοκυροσύνη και την άψογη εξυπηρέτηση των γερόντων, που πραγματικά ζουν σε ανθρώπινο περιβάλλον,με στοργή και ζεστή ατμόσφαιρα.
Μετά τη συζήτηση και τις συναντήσεις που είχε στο “Κωνσταντοπούλειο” ο Α’ Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, σε δήλωσή του, επέλεξε να καυτηριάσει την απουσία της πολιτείας και την “αλλοπρόσαλλη πολιτική της αφαίμαξης” – όπως τονίζει- που δεν αφήνει περιθώρια “ανάσας” σε τέτοιου είδους φορείς, παρότι επιτελούν σοβαρό έργο. Ειδικότερα αναφέρει:”Σε μια εποχή που η ανθρωπιά και η ελπίδα έχουν δώσει τη θέση τους στους ψυχρούς αριθμούς και την μιζέρια, το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο, με πολύ δουλειά και κοπιαστικές προσπάθειες, στέκεται πολύ γερά στα πόδια του, στεγάζοντας και φροντίζοντας την τρίτη ηλικία. Απ ‘αυτήν την προσπάθεια η κυβέρνηση είναι όχι μόνο απούσα αλλά και επιθετική με τα φορολογικά της μέτρα. Δεν είναι τυχαίο ότι φέτος, ενώ η χρηματοδότηση θα φθάσει περί τις 150.000 ευρώ, στην Εφορία θα πρέπει να πληρωθεί διπλάσιο ποσό! Δηλαδή όσα δίνει τα παίρνει πίσω και με το παραπάνω, χωρίς η ίδια η πολιτεία να δύναται να φροντίσει τους ηλικιωμένους και τις αυξημένες τους ανάγκες. Προσωπικά αγκαλιάζω την προσπάθεια που γίνεται στο Κωνσταντοπούλειο, κάτι που σύσσωμη  η Πάτρα οφείλει να συνεχίσει πράττει”.