Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Αχαΐας της ΝΔ Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, απέστειλε σήμερα (Κυριακή 22 Ιανουαρίου) στον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε κ. Ανδρέα Μαζαράκη και στον Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ κ. Κώστα Ζωντανό την πιο κάτω επιστολή παραίτησης από τη θέση του Γ.Γ. Η δήλωση παραίτησης που απεστάλη και σ’ όλα τα ΜΜΕ του νομού έχει ως εξής:“Mετά από μία διετή περίπου θητεία μου ως Γενικός Γραμματέας της ΝΟ.Δ.Ε Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κι εν όψει πρόωρων εθνικών εκλογών, αποφάσισα να υποβάλλω την παραίτησή μου από το κομματικό αυτό αξίωμα, θεωρώντας πως λόγοι ηθικής και μόνο τάξεως, δεν μου επιτρέπουν την κοινή μου λειτουργία στο κορυφαίο αυτό κομματικό όργανο του νομού και παράλληλα την προσωπική μου ευσυνείδητη επιλογή να στηρίξω έμπρακτα και οργανωμένα την υποψηφιότητα ενός εκ των πολλών άξιων πολιτικών μας στην περιοχή.
Πιστεύοντας στην πολιτική της ΝΔ που εκπορεύεται από την ιδεολογία της και το πρόγραμμά της, έδωσα όσα περισσότερα μπορούσα  και οι πολιτικές συνθήκες της χρονικής περιόδου μου επέτρεπαν, στο κόμμα μας και στην κομματική οργάνωση στο νομό Αχαΐας, από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της ΝΟ.Δ.Ε. Θεωρώντας όμως ότι ο τόπος πέραν της πολιτικής έχει ανάγκη κι από άφθαρτα πρόσωπα που θα κάνουν πράξη την ανανέωση στη Ν.Δ,  θ’ αλλάξουν το κόμμα και θα υλοποιήσουν σύντομα τις πολιτικές και τους στόχους του Αντώνη Σαμαρά, αποφάσισα να συστρατευθώ στην πολιτική προσπάθεια  του Α’ Επιλαχόντος Βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ κι εκ νέου Υποψηφίου Βουλευτή της παράταξής μας Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, βρίσκοντας σε αυτόν ακράδαντα στοιχεία πολιτικής γνησιότητας, αγωνιστικότητας και δυναμικής προς όφελος των πολιτών και του τόπου μας.
Παραμένω βέβαια αιρετό Μέλος της ΝΟ.Δ.Ε Αχαΐας και διαθέσιμος σε οτιδήποτε αφορά στην κομματική οργάνωση, “στρατιώτης” της Ν.Δ και του κόσμου της. Τέλος, ελπίζω την δική μου κίνηση να ακολουθήσουν κι όσοι άλλοι μπερδεύουν τον κομματικό μηχανισμό με τα Πολιτικά Γραφεία, κάτι που προσωπικά θεωρώ ανώφελο και βλαπτικό για την παράταξη, λόγω του εσωτερικού ανταγωνισμού προσώπων πολιτευόμενων, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί και δεν πρέπει να μεταφέρεται στη Νομαρχιακή αλλά και στις Τοπικές μας Οργανώσεις”.