Με αφορμή απανωτά δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου που αναφέρονται σε “εσωκομματικό πόλεμο” στη Νέα Δημοκρατία της Αχαΐας, μεταξύ Βουλευτών και  Πολιτευτών, με έμφαση μάλιστα στα όσα “δραματικά” θα επακολουθήσουν εν όψει εθνικών εκλογών, στη μάχη διεκδίκησης των βουλευτικών εδρών με “μαχαιρώματα, αποκαλύψεις, ξεσκεπάσματα, προσωπικές συμπεριφορές, επιχειρηματικά συμφέροντα  κ.ά.”, ο Υποψήφιος Βουλευτής του κόμματος στο νομό Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την πιο κάτω δήλωση:

“Toν τελευταίο καιρό, κάποιοι πολιτικοί “νάνοι”, προκειμένου να καλύψουν δικά τους “θολά” πεπραγμένα, πολιτικές αδυναμίες και διακαείς πόθους στην πολιτική τους – μικρή ή μεγάλη – σταδιοδρομία, έχουν μετατρέψει το εσωτερικό της ΝΔ, σε πραγματικό “ρινγκ” και στοχεύοντας συναδέλφους τους – πότε τον έναν και πότε τον άλλον – δίνουν τη δημόσια εικόνα του εσωκομματικού “αχταρμά”, με σκοπό ο κόσμος να μην ασχολείται μόνο μαζί τους αλλά να διαχέεται το κλασσικό στις μέρες μας …”όλοι το ίδιο είναι”! Παραληρώντας, μέσω διαρροών που οι ίδιοι σημειωτέον κάνουν σε προσφιλή τους Μ.Μ.Ε, διαδίδουν πράγματα απίστευτα και απίθανα, ψευδή, συκοφαντικά και επικίνδυνα, αγγίζοντας πολλές φορές προσωπικά δεδομένα, οικογενειακά, επαγγελματικά  κι ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί, με σκοπό να βλάψουν πολιτικά εσωπαραταξιακούς τους “αντιπάλους” και να επωφεληθούν  απ’ αυτό!
Κενοί περιεχομένου στην ουσία, στηρίζουν την πολιτική τους παρουσία και πορεία σε φήμες, σε “λάσπη”, σε ψέματα και δεν λογαριάζουν, οικογένειες, προσωπικές υποθέσεις, ιδιαίτερες στιγμές, ισοπεδώνοντας τα πάντα στο βωμό της εκλογικής τους επιτυχίας. Επί μήνες τώρα, πολλά ακούω και πολλά διαβάζω και προσπαθώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό. Παρατηρώ όμως ότι εξελίσσονται σε αδίστακτους “ιππότες” της πολιτικής, ενώ οι ίδιοι έχουν αναμφισβήτητα “λερωμένη τη φωλιά τους”! Δεν φτάνει δηλαδή που ορισμένοι υπάρχουν στην πολιτική ακόμα και ως αποτέλεσμα “ωμής συναλλαγής” χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα, έχουν “τα μούτρα” να ψευδολογούν δεξιά κι αριστερά για κάποιους από εμάς, είτε ότι δεν θα είμαστε υποψήφιοι, είτε πολλά άλλα που θυμίζουν…”εγκληματική οργάνωση”! Δυστυχώς σε αυτές τις πρόστυχες διαδόσεις παίρνουν μέρος και ορισμένοι “άβγαλτοι” ακόμα στην κεντρική πολιτική σκηνή, που μάλλον ξεκινούν λάθος την πορεία τους και θα τους γυρίσει γρήγορα μπούμερανγκ!
Σε ότι με αφορά, όχι μόνο δεν σκοπεύω να “παίξω” σ’ αυτό το παιχνίδι του εσωκομματικού “πολέμου”, όταν η ΝΔ παλεύει για να επανέλθει στη διακυβέρνηση της χώρας. Αν όμως συνεχίσουν αδυσώπητα κι εκτός ορίων προκλητικά, τότε πολλά “κρυφά” θα μπορούσαμε να πούμε. Δεν κατάλαβαν κάποιοι ότι απέναντί τους ως πολιτικοί ή εκκολαπτόμενοι πολιτικοί δεν έχουν εμένα ή και άλλους συναδέλφους…αλλά την κοινωνία κι αυτό είναι που τους ενοχλεί στην πραγματικότητα”.