Πονοκέφαλο για τη δημοτική αρχή Αιγιαλείας, αποτελεί η άρνηση του Πάνου Μπερούκα στο να αναλάβει νέος αντιδήμαρχος για το 2012, αντικαθιστώντας τον Θανάση Παναγόπουλο.

Καίτοι η είδηση της τοποθέτησης των νέων αντιδημάρχων ανακοινώθηκε επίσημα την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς από το Δήμο Αιγιαλείας, τελικά σήμερα, στην πρώτη εργάσιμη μέρα για το 2012 κι ενώ οι αποφάσεις του δημάρχου για την τοποθέτηση νέων αντιδημάρχων είναι σχεδόν έτοιμες για υπογραφή, ο κ. Μπερούκας ενημέρωσε το μεσημέρι το δήμαρχο πως δεν επιθυμεί τελικά να αναλάβει το πόστο του αντιδημάρχου τεχνικών έργων, επικαλούμενος έλλειψη χρόνου λόγω των σοβαρών επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Βεβαίως, το γεγονός πως ο γνωστός ορθοπεδικός δήλωσε την άρνησή του αφού πρώτα ανακοινώθηκε το όνομά του από το δήμαρχο, προκαλεί ποικίλα σχόλια…

Η απόφαση του κ. Μπερούκα οδηγεί πλέον τον κ. Θεοδωρακόπουλο στην αξιοποίηση του δημοτικού συμβούλου κ. Αντώνη Παλαιολόγου από την Ακράτα, που είναι και προϊστάμενος της Πολεοδομίας Αιγίου κι ο οποίος θα αναλάβει τελικά αντιδήμαρχος έργων. Σημειώνεται πως ο κ. Παλαιολόγου που συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Ακράτας, ήταν α΄επιλαχών στις εκλογές του 2010 και ανέλαβε πριν λίγες εβδομάδες δημοτικός σύμβουλος, μετά τον τραγικό θάνατο του Χρήστου Αναγνωστόπουλου.

της:Πέπη Σπηλιωτοπούλου