Με  το διακριτικό τίτλο  ‘’Stolen Dreams’’ η μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή μαχητών στη χώρα μας και από τις πιο καταξιωμένες διεθνώς, το NO LIMITS 17, διεξάγεται για πρώτη φορά στην Πάτρα το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο στάδιο Δημήτρης Τόφαλος.

Μετά  από 16 απόλυτα πετυχημένες  διοργανώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Γιάννενα, Καβάλα, Κέρκυρα, Κρήτη, η διοργανώτρια του φαντασμαγορικού  show βάζει για πρώτη φορά στην κάρτα αγώνων και πυγμαχία.

Ο σπουδαιότερος Έλληνας  πυγμάχος αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, Τάσος  Μπερδέσης(πυγμάχος του Παναθηναικού) θα πρωταγωνιστήσει στην έδρα του αντιμετωπίζοντας τον αξιόμαχο Bessem Belkir από  την  Τυνησία.

Ο Μπερδέσης η μεγάλη ελπίδα της χώρας μας για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, έχασε το μεγάλο του όνειρο εξαιτίας δικαστικών περιπετειών και κατηγοριών που αποδείχτηκαν αβάσιμες στη δικάσιμη ακολουθία.

Κρίθηκε αθώος και πλέον με τα μάτια στραμμένα στον επαγγελματικό αθλητισμό και με την υποστήριξη της διοργανώτριας (που τον ‘’βάπτισε’’ με το ψευδώνυμο stolen dreams) διεκδικεί ξανά τα όνειρά του και έρχεται να αποδείξει το μήνυμα του θεσμού πως ‘’η Ελληνική ψυχή δεν έχει όρια’’.

Τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν  οπαδοί  των δυναμικών  αθλημάτων από  όλη την Ελλάδα όπως εξάλλου συνηθίζεται στα NO LIMITS, τη διοργάνωση που ξεκίνησε να μεταδίδεται στο ΣΚΑΙ το 2006 ενώ τα τελευταία χρόνια έχει  εδραιωθεί στην αθλητικό χάρτη της χώρας μέσω των αναμεταδόσεων από το NOVASPOSRT 4.

Ταλέντα που διακρίθηκαν  στις προηγούμενες διοργανώσεις όπως ο Αθηναίος Αλέξης Σύρος που απέχει από τον Ιούνιο λόγω ρήξης δικεφάλου  στο NO LIMITS 14 στη Θεσσαλονίκη επιστρέφει να αντιμετωπίσει τον πατρινό  Χάρη Γκάζη αλλά και ο διεθνώς καταξιωμένος Στάθης Μπένωφ θα βρεθεί αντιμέτωπος με Ολλανδό πρωταθλητή.

Όπως  πάντα το show θα περιλαμβάνει και πολλές άλλες εκπλήξεις, χορευτικά δρώμενα, ειδικά efe, video art, μουσικές από γνωστούς dj ενώ κατά την τηλεοπτική μετάδοση θα προβληθούν και βίντεο που έχει  φτιάξει η κα. Μπιτάκου με την ομάδα της με στόχο την τουριστική προώθηση της Δυτικής Ελλάδος, στα πλαίσια των οδοιπορικών που πραγματοποιεί σε κάθε πόλη που επισκέπτεται για να ‘’χτίσει’’ τον κόσμο των μαχητών του NO LIMITS.

Μπαίνοντας  την έκτη χρονιά του  θεσμού για πρώτη  φορά στην Πάτρα,  συνεχίζεται και  η συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό οργανισμό  για την αντιμετώπιση προβλημάτων εθισμού  στα ναρκωτικά, ‘’ΑΡΩΓΗ’’  (Ν.ΡΥΣΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) σε μια κοινή καμπάνια για την προστασία των νέων από τη μάστιγα των ναρκωτικών.

‘’Συνεχίζουμε την ‘’επέλασή’’ μας  στην Πάτρα με τους μαχητές μου’’, επισημαίνει η διοργανώτρια και δημοσιογράφος Γωγώ Μπιτάκου, ‘’από το 2006 που ξεκινήσαμε να διαδίδουμε το συναρπαστικό κόσμο των μαχητών προσπαθούμε να περάσουμε το μήνυμα στους νέους ανθρώπους της μάχης, να μάθουν να είναι αγωνιστές και να παλεύουν για τα όνειρά τους, σήμερα όσο ποτέ άλλοτε πρέπει να καταλάβουμε ότι η δύναμη της ψυχής μας είναι ανυπέρβλητη και να μην εγκαταλείπουμε ποτέ τους στόχους μας και να γυρνάμε εμείς τον τροχό της τύχης όπως ακριβώς θέλουμε’’.

protothema.gr