Χθες Κυριακή 22 Ιανουαρίου, ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΕΚΑΜΕ) Αιγίου.
Ο Άγγελος Τσιγκρής μετά την επίσκεψή του αυτή στο ΕΚΑΜΕ έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Δέσμευση όλων μας θα πρέπει να είναι το σπάσιμο του φράγματος της  στασιμότητας για ένα -καθόλου ευκαταφρόνητο- ποσοστό συνανθρώπων μας που στερούνται τη δυνατότητα να διεκδικήσουν με ίσους όρους τη ζωή.
Χρέος μας είναι να δημιουργήσουμε ίσους όρους και ίσες ευκαιρίες για όλους.
Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία με ίσες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες και θα το πετύχουμε με τη βοήθεια της πλατιάς συμμαχίας των πολιτών που συμμερίζονται το όραμα για μια κοινωνία με ανθρώπινο πρόσωπο.
Όσοι προσφέρουν στα άτομα με ειδικές ανάγκες δείχνουν σε όλους μας το δρόμο και μας καλούν αθόρυβα και διακριτικά να τους ακολουθήσουμε για να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο.
Δηλώνω παρόν στο προσκλητήριο ανθρωπιάς και καλώ όλους τους ευαισθητοποιημένους Αχαιούς συμπολίτες να συμμετέχουν -όπως ο καθένας μπορεί- στον αγώνα κατά αυτού του ιδιότυπου κοινωνικού αποκλεισμού…»._