Συνεδριάζουν εντός της ημέρας οι διοικήσεις των φαρμακευτικών συλλόγων Αθήνας και Πειραιά προκειμένου να αποφασίσουν αν θα συνεχίζουν ή όχι να χορηγούν φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους.

Όπως είπε, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού συλλόγου Πειραιά Κωνσταντίνος Κούβαρης, σήμερα δεν θα εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι έως ότου ληφθούν οι αποφάσεις των διοικήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι απεργούν μέχρι και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι οποίοι θα απέχουν και από τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι γιατροί του ΙΚΑ και οι ιδιώτες γιατροί.

aigialeiapressΓεγονόταΕΛΛΑΔΑ,ΥΓΕΙΑ,ΦΑΡΜΑΚΕΙΑΣυνεδριάζουν εντός της ημέρας οι διοικήσεις των φαρμακευτικών συλλόγων Αθήνας και Πειραιά προκειμένου να αποφασίσουν αν θα συνεχίζουν ή όχι να χορηγούν φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους. Όπως είπε, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού συλλόγου Πειραιά Κωνσταντίνος Κούβαρης, σήμερα δεν θα εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι έως ότου ληφθούν οι αποφάσεις των...Εδώ ...η είδηση είναι στην πραγματική διάσταση Το aigialeiapress.com ξεκίνησε το 2012 για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας της Αιγιάλειας