Τα σκουπίδια στους δρόμους της Πάτρας παραμένουν λόγο της κατάληψης του ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας  από τους κατοίκους της περιοχής που ζητούν να κλείσει.

Η κατάληψη του ΧΥΤΑ συνεχίζεται για ενδέκατη ημέρα, με αποτέλεσμα όγκοι απορριμμάτων να έχουν καταλάβει πεζοδρόμια, μέρος του οδοστρώματος και πεζόδρομους.

Από τη μεριά του ο δήμος οσο και από την άλλη πλευρά των κάτοικων που και η δυο εμμένουν στις θέσεις τους με αποτέλεσμα να μην διαφαίνεται προοπτική για εξεύρεση λύσης. Ο δήμος υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει άλλη λύση πέρα από την Ξερόλακκα, ενώ οι κάτοικοι επιμένουν ότι ο ΧΥΤΑ έχει κορεστεί και κινδυνεύει η υγεία τους.

aigialeiapressΓεγονόταΑΧΑΙΑ,ΕΛΛΑΔΑ,ΞΕΡΟΛΑΚΚΑ,ΠΑΤΡΑ,ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΤα σκουπίδια στους δρόμους της Πάτρας παραμένουν λόγο της κατάληψης του ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας  από τους κατοίκους της περιοχής που ζητούν να κλείσει. Η κατάληψη του ΧΥΤΑ συνεχίζεται για ενδέκατη ημέρα, με αποτέλεσμα όγκοι απορριμμάτων να έχουν καταλάβει πεζοδρόμια, μέρος του οδοστρώματος και πεζόδρομους. Από τη μεριά του ο δήμος οσο...Εδώ ...η είδηση είναι στην πραγματική διάσταση Το aigialeiapress.com ξεκίνησε το 2012 για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας της Αιγιάλειας