Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Τρίτης πολύ κοντά σε βενζινάδικο του Αιγίου και συγκεκριμένα στην οδό Ρήγα Φερραίου, βάζοντας σε κίνδυνο όλη την περιοχή.

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία σε χωράφι πίσω από το πρατήριο, καίγοντας ξερόχορτα και ξύλα αλλά η απειλή ήταν πολύ σοβαρή, καθώς κανείς δεν θέλει να φανταστεί τις συνέπειες της επέκτασης της φωτιάς στα εύφλεκτα υλικά του βενζινάδικου. Ευτυχώς η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου ήταν άμεση κι έτσι η πυρκαγιά σβήστηκε γρήγορα, χωρίς να κινδυνέψει κανείς..

Της: Πέπη Σπηλιωτοπούλου/filodimos.gr

aigialeiapressΑιγιάλειαΑΙΓΙΑΛΕΙΑ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΕΛΛΑΔΑ,ΦΩΤΙΑΠυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Τρίτης πολύ κοντά σε βενζινάδικο του Αιγίου και συγκεκριμένα στην οδό Ρήγα Φερραίου, βάζοντας σε κίνδυνο όλη την περιοχή. Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία σε χωράφι πίσω από το πρατήριο, καίγοντας ξερόχορτα και ξύλα αλλά η απειλή ήταν πολύ σοβαρή, καθώς κανείς δεν θέλει...Εδώ ...η είδηση είναι στην πραγματική διάσταση Το aigialeiapress.com ξεκίνησε το 2012 για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας της Αιγιάλειας