Δε θα υπάρξει πρόβλημα τροφοδοσίας της ελληνικής αγοράς με καύσιμα σε περίπτωση εμπάργκο πετρελαίου από το Ιράν καθώς υπάρχουν εναλλακτικές πηγές τροφοδοσίας, επισημαίνουν στελέχη της αγοράς διυλιστηρίων.

Πάντως, οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι σε περίπτωση εμπάργκο, οι τιμές του αργού θα ξεπεράσουν τα 150 δολάρια το βαρέλι.

Την ίδια ώρα, τα διυλιστήρια της Μεσογείου που έχουν κλεισμένα συμβόλαια για το επόμενο εξάμηνο με την κρατική εταιρεία πετρελαιοειδών του Ιράν, με επιστολές τους ζητούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση να ενημερωθούν έγκαιρα σε περίπτωση επιβολής εμπάργκο, ώστε να κλείσουν νέα συμβόλαια με άλλες χώρες.

egiocity1_31vtm17gΓεγονόταΕΛΛΑΔΑ,ΚΟΣΜΟΣ,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΔε θα υπάρξει πρόβλημα τροφοδοσίας της ελληνικής αγοράς με καύσιμα σε περίπτωση εμπάργκο πετρελαίου από το Ιράν καθώς υπάρχουν εναλλακτικές πηγές τροφοδοσίας, επισημαίνουν στελέχη της αγοράς διυλιστηρίων. Πάντως, οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι σε περίπτωση εμπάργκο, οι τιμές του αργού θα ξεπεράσουν τα 150 δολάρια το βαρέλι. Την ίδια ώρα,...Εδώ ...η είδηση είναι στην πραγματική διάσταση Το aigialeiapress.com ξεκίνησε το 2012 για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας της Αιγιάλειας