Μεγάλη επισκεψιμότητα και έντονες αναφορές σε αγγελοπουλικό τοπίο ήσαν τα χαρακτηριστικά των εκδηλώσεων «Το λιμάνι της καρδιάς μας-γιορτές κάτω πόλης» κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας τους.Από νωρίς το απόγευμα και στα χρώματα της δύσης μπροστά στις δώδεκα βρύσες και τις παλιές σιδηροδρομικές γραμμές με φόντο μια θάλασσα γεμάτη σκάφη και μικρούς καπετάνιους του Ν.Ο.Α. «Ο Ποσειδών», έκαναν την πρόβα τους η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Μπαμπαράκου μαζί με τη Φιλαρμονική Ακράτας και τον δικό της αρχιμουσικό Χρήστο Ασημακόπουλο ενώ περιπατητές απολάμβαναν το … αγγελοπουλικό σκηνικό.

Την παράστασή τους «Κυμα…τογραφική βραδιά» έδωσαν αργότερα και μπροστά σε πολυπληθές κοινό που καθόταν ακόμα και στα γραφικά σκαλοπάτια πίσω από τον πλάτανο του Παυσανία ενώ ακολούθησε η Ορχήστρα Πνευστών Φιλαρμονικής Αιγίου με μαέστρο τον Λεωνίδα Χαραλαμπόπουλο (τραγούδι:Μ.Πεττεμερίδου, Α.Αντωνιάδη, Δ.Βλατάκη). Τη μουσική συνόδευε βιντεοπροβολή από κινηματογραφικές ταινίες με την επιμέλεια του Βασίλη Μανουηλίδη.

 

Μια γευστική έκπληξη από την εταιρία ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ καλλιτεχνικά επιμελημένη από το CATERING ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ συμπλήρωσε τη βραδιά.

 

Παράλληλα συνεχίστηκαν με ιδιαιτέρως μεγάλη επισκεψιμότητα η έκθεση Φωτογραφίας, η έκθεση ζωγραφικής της Ελένης Ζαντέ, η έκθεση πόστερ της UNESCO για τα μνημεία της Σλοβακίας, η έκθεση φωτιστικών γλυπτών του Γιάννη Κωσταρά και η έκθεση προϊόντων.

 

Τις εκδηλώσεις διοργανώνει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιάλειας

σε συνεργασία με τον Εμπορικό & Εισαγωγικό Σύλλογο Αιγιάλειας

υπό την αιγίδα του Δήμου Αιγιάλειας
ΧΟΡΗΓΟΙ εκδηλώσεων:

ΑΛΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Φωτοβολταϊκά Συστήματα

KARLOS enterprises

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

 

 

 

 

 

[slideshow exclude=”002″]