Στο πλαίσιο των υποστηρικτικών υπηρεσιών που παρέχει το 1ο ΚΕΣΥ Αχαΐας, στην υπηρεσία λειτουργεί Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τους μαθητές, τους γονείς μαθητών και τους εκπαιδευτικούς αρμοδιότητας του 1ου ΚΕΣΥ Αχαΐας με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων λόγω κορωνοϊού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την τηλεφωνική γραμμή στο 2610-456063, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-13:00 ή να υποβάλλουν το αίτημά τους στη φόρμα ψυχολογικής υποστήριξης που βρίσκεται στην ιστοσελίδα http://1kesy.ach.sch.gr ή να στέλνουν email στο mail@1kesy.ach.sch.gr προκειμένου να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Επιπλέον, στην ιστοσελίδα έχει δημιουργηθεί φάκελος για τη διαχείριση του κορωνοϊού και θα βρείτε υλικό για ενημέρωση των γονέων με προτάσεις για τη διαχείριση των παιδιών και τη δημιουργική τους απασχόληση που έχει δημιουργηθεί από μέλη του προσωπικού αλλά και από άλλες πηγές και θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται συνεχώς.

Για οποιοδήποτε άλλο αίτημα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 2610-462018 Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-14:00 ή στα υπόλοιπα τηλέφωνα της υπηρεσίας.