Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου στις 2 Απρίλιου, οι εκδόσεις Ηδύφωνο με την υποστήριξη της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α οργανώνουν το 1ο φεστιβάλ αφήγησης παραμυθιού στο Αίγιο με τίτλο «Μια φορά κι έναν καιρό…».

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί Σάββατο και Κυριακή 1 και 2 Απριλίου στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου στο κέντρο της πόλης.

Παραμυθούδες και παραμυθάδες θα αφηγηθούν παραμύθια σε μικρούς και μεγάλους και θα μας γνωρίσουν τους ήρωές τους, που ο καθένας έχει τη δική του ιστορία. Λαϊκά, αλλά και σύγχρονα παραμύθια θα ξετυλίξει το κουβάρι της αφήγησης και παραμυθοήρωες θα γεμίσουν το αρχοντικό Παναγιωτόπουλου.

«Μια φορά κι ένα καιρό» λοιπόν σε έναν όμορφο τόπο θα μαζευτούν παραμυθάδες να πουν τις ιστορίες τους για βασιλιάδες, ξωτικά, μάγισσες και δράκους, για πονηρές γάτες, ευαίσθητες κοτούλες και σκύλους που κουνώντας την ουρά τους μας λένε «Γουφ», αλλά και για τον Ηλία, τον Λάμπρο, τη Σαλάμ, τον Αιμίλιο, την Κλεονίκη, τον Τρυφερούλη, την Άνα και την Πολύμνια που θέλουν να ζήσουν σε έναν κόσμο καλύτερο!!!

Την παρουσίαση των παραμυθιών και των παραμυθάδων θα κάνει η νηπιαγωγός Αθηνά Σκανδάμη, ενώ τις μουσικές πινελιές η επαιδευτικός-μουσικός Ζουμπουλιά Σπυροπούλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Εκδόσεις Ηδύφωνο

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Μαρία Παναγιωτακοπούλου/ υπεύθυνη εκδ. Ηδύφωνο

Αθηνά Σκανδάμη/Νηπιαγωγός

Ζουμπουλιά Σπυροπούλου/ Εκπαιδευτικός μουσικός

Βασιλική Καϊμάκη / συνεργάτις ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 1 και 2 Απριλίου (Σάββατο 6.30μ.μ.-9.00μ.μ., Κυριακή πρωί 11π.μ-1 μ.μ. και Κυριακή απόγευμα 6.30-8μ.μ.)

ΤΟΠΟΣ: Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, Μητροπόλεως και Παναγιωτοπούλων, Αίγιο. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μαρία Παναγιωτακοπούλου, τηλ. 6948480298.