lainiothsΠερίμεναν από 162 έως 165 «Ναι». Τελικά, πήραν 160 και τους ήρθε κάπως ανάποδα, γιατί δεν εννοούν να καταλάβουν ότι πάμε σε εκλογές, στις οποίες θα τελειώσουν.

Η πρώτη ψηφοφορία για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας ήλθε να δείξει και να αποδείξει περίτρανα ότι η προσφυγή στις κάλπες είναι αναπόφευκτη, όσες απειλές κι αν εκτοξεύσουν, όσες πιέσεις κι αν ασκήσουν, όσους εκβιασμούς κι αν προσπαθήσουν να περάσουν.

Το έχω γράψει, το έχω ξαναγράψει, το έχω πει, το έχω ξαναπεί, και δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω: το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον!

Εμείς, ως «Ανεξάρτητοι Έλληνες», όπως κατέστησε απολύτως σαφές και ο πρόεδρος μας Πάνος Καμμένος, παραμένουμε σταθεροί και αταλάντευτοι στη γραμμή που έχουμε χαράξει.

Όχι, δεν πρόκειται να ψηφίσουμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στις επόμενες ψηφοφορίες, όποιον υποψήφιο κι αν πλασάρουν, ό, τι κι αν προσπαθήσουν να κάνουν στο όνομα της δήθεν εθνικής συνεννόησης.

Για εμάς μόνο ως προς ένα θέμα μπορεί να υπάρξει συναίνεση: σ’ αυτό της απομάκρυνσης, δια της κάλπης και της λαϊκής ψήφου, της καταστροφικότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος.

Και επειδή ακριβώς ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας συνεπάγεται αυτομάτως παράταση του βίου της, εμείς, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», δεν πρόκειται να «τσιμπήσουμε» στα όποια κελεύσματα τους για να τα βρούμε στο όνομα της δήθεν και καλά συναίνεσης.

Όταν είπαμε δεν ψηφίζουμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το εννοούσαμε και το εννοούμε. Γιατί, για εμάς, τον πρωτεύοντα ρόλο είχε, έχει, και θα έχει, ο κυρίαρχος λαός που θα (πρέπει να) κληθεί να δώσει την απάντησή του σ’ αυτούς που του ισοπέδωσαν τη ζωή.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ” ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ