Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. γνωστοποιεί σε όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στην “Ημέρα Ανοιχτών Θυρών” κατά την πρόσφατη επέτειο των όγδοων γενεθλίων της Γέφυρας “Χαρίλαος Τρικούπης”,ότι είναι διαθέσιμες όλες οι φωτογραφίες της επίσκεψης στο Εκθεσιακό Κέντρο αλλά και κάτω από το κατάστρωμα.

Κάθε επισκέπτης μπορεί να ζητήσει το προσωπικό του πλήρες διπλό DVD με στιγμιότυπα της ημέρας, τηλεφωνικά από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (Τηλ. 26340-39010 & 39011) και κατόπιν να προσέλθει για να το παραλάβει, όποια μέρα το πρόγραμμά του περιλαμβάνει διέλευση από τη Γέφυρα για κάποιο λόγο.

Το δε βίντεο εκείνης της ημέρας έχει ήδη “ανέβει” στο Youtube υπό τον τίτλο “Γενέθλια Γέφυρας 2012” στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.youtube.com/watch?v=dbekUGxK7PQ&feature=youtu.be

Με την ευκαιρία, οι άνθρωποι της Γέφυρας ευχαριστούν όλους τους φίλους που τίμησαν με την επίσκεψή τους το μεγάλο έργο της Ζεύξης, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα με τον καλό τους λόγο την προσπάθεια του προσωπικού να κρατήσει το επίπεδο υπηρεσιών στους πολίτες στο ύψος τόσο του έργου, όσο και των περιστάσεων.