Πυρκαγιά (χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός) που αναστάτωσε τους κατοίκους της Κουλούρας και δημιούργησε αποπνικτική ατμόσφαιρα ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/7) στο Τριάντειο, όπου βρίσκονται τα κοντέινερ. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου ενημερώθηκε στις 14:20 και στο σημείο έσπευσαν 11 οχήματα με 20 άνδρες, καταβάλλοντας υπερπροσπάθεια να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά και να μην εξαπλωθεί στις γύρω οικίες. Κοντά στο σημείο βρέθηκαν ο δήμαρχος Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Φιλιππάτος και άνθρωποι της Τεχνικής Υπηρεσίας, καθώς και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αιγίου Πάνος Γεωργόπουλος.
Τελικά γύρω στις 16.00 σβήστηκαν και οι τελευταίες εστίες της φωτιάς, που άφησαν πίσω τους έξι κατεστραμμένα κοντέινερ και δύο εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα.
Ακόμα, αξίζει να αναφερθεί ότι τρεις πυροσβέστες -στην προσπάθεια κατάσβεσης- αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αιγίου, όντας όλοι καλοί στην υγεία τους.
Πάντως, ότι ο δήμος Αιγιάλειας έχει ενημερώσει και καταγράψει την παρούσα κατάσταση (που έχει φτάσει στο απροχώρητο) στο Τριάντειο και αναμένεται να πάρει δυναμικά μέτρα για την απομάκρυνση των κοντέινερ.


ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕXΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live
radioaigialeia.com