filipatos dimΣτην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τον Τομέα Καθαριότητας ώστε να διατηρείται η πόλη καθαρή στέκεται ο αντιδήμαρχος Δ.Φιλιππάτος μιλώντας στον «Ημ» για τις αλλαγές που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.
«Λειτουργούμε με τρεις εργαζόμενους λιγότερους απ`ότι μέχρι πριν δύο μήνες. Παράλληλα έχουν περατωθεί οι συμβάσεις των διμηνητών και πλέον θα μπορούμε να πάρουμε νέους εργάτες (δίμηνα ή τετράμηνα) από το νέο έτος. Ωστόσο έχουμε καταφέρει να κρατάμε τον δήμο μας καθαρό σε πολύ μεγάλο βαθμό» δηλώνει ο αντιδήμαρχος «καρφώνοντας» εμμέσως πλην σαφώς την προηγούμενη δημοτική αρχή, αφού δεν παραλείπει να επισημάνει: «Χωρίς να έχουμε δώσει ούτε ένα ευρώ σε ιδιώτες… με ορθή αξιοποίηση του υπάρχοντος δυναμικού καταφέρνουμε να κρατάμε την πόλη καθαρή. Βεβαίως δεν θα μπορούσα να μην τονίσω την υπερπροσπάθεια που γίνεται από τους ίδιους τους εργαζόμενους προς την κατεύθυνση αυτή».
Ξεκινά απολύμανση
των κάδων
Στο πλαίσιο της ορθής διαχείρισης ο αντιδήμαρχος επισημαίνει την αλλαγή δρομολογίων προκειμένου να καθαρίζεται μεγαλύτερο μέρος (κυρίως στο κέντρο) σε λιγότερο χρόνο, ενώ παράλληλα σημειώνει ότι ξεκινά από αυτή την εβδομάδα και η απολύμανση των κάδων που σταδιακά θα γίνεται σε όλο το εύρος του δήμου. Ήδη ο τομέας καθαριότητας έχει προμηθευτεί 3 τόνους καθαριστικών και θα ξεκινήσει άμεσα η απολύμανση.

ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ