Στην άποψη ότι πρέπει να προχωρήσουν, ενισχύοντας την προσπάθεια Γούτου, για δημιουργία ψηφοδελτίου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, φαίνεται ότι συμφωνούν τουλάχιστον άλλα «4» πρόσωπα από τα δημοτικά που ανήκαν στην παράταξη Καραφωτιά και «μοιράστηκαν» στα ψηφοδέλτια Δημ.Τριανταφυλλόπουλου και Δημ.Καλογερόπουλου στις προηγούμενες εκλογές.
Στη βραδινή συνάντηση της Κυριακής σε restaurant δυτικά του Αιγίου ήταν: Σουφλή –Παπαγιαννακόπουλος –Σοφέτης –Αγγελόπουλος που συνυπήρξαν ως αντιδήμαρχοι με τον Χρ.Γούτο ενώ παρόν –και σύμφωνος- ήταν και ο υπό παραίτηση πρόεδρος της τοπικής της ΝΔ Νίκος Μιχαλόπουλος.
Ασφαλώς, επισήμως δεν δηλώνεται τίποτα από κανέναν μια και οι συζητήσεις βρίσκονται σε προκαταρκτικό στάδιο ενώ στο ερώτημα εάν οι «έξι» είναι αρκετοί για να αποτελέσουν τη «μαγιά» για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου δεν υπάρχει φυσικά εύκολη απάντηση!
Εννοείται ότι στον παλαιό δήμο Αιγίου η ομάδα αυτή θα ήταν αρκετή για να δρομολογήσει εξελίξεις, αλλά στον διευρυμένο δήμο Αιγιαλείας η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική και οι «μηχανισμοί» παίζουν κυρίαρχο ρόλο όπως αποδείχθηκε και στην «πρεμιέρα» του «Καλλικράτη» το 2010. Βεβαίως στα συν, πέρα από το άφθαρτο πρόσωπο του Χρ.Γούτου, η συγκεκριμένη ομάδα έχει και το πλεονέκτημα της εμπειρίας αλλά προφανώς η αποτελεσματικότητά της θα κριθεί κι από τη στάση Καραφωτιά. Θα δώσει τη «σκυτάλη» ο πρώην δήμαρχος ή θα έχει άλλη επιλογή… Ίδωμεν!