-Ανέλαβε παράλληλα και καθήκοντα Αναπληρωτή Εκπρόσωπου Τύπου του κόμματος. Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Δημοκρατική Συμμαχία στο νομό ΑχαΐαςΤο νευραλγικό πόστο του υπευθύνου επικοινωνίας της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» ανέλαβε ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, ασκώντας παράλληλα και καθήκοντα αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου, ενώ το κόμμα ανακοίνωσε ταυτόχρονα και την κάθοδό του ως υποψηφίου βουλευτή στην Αχαϊα.

Η χθεσινή εξέλιξη είχε ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο σε όλη την Ελλάδα. Από νωρίς το μεσημέρι που έγιναν οι ανακοινώσεις από το κόμμα, ειδησεογραφικά σάιτ σε όλη τη χώρα και αθηναϊκά ΜΜΕ έδωσαν την είδηση που είχε μεγάλη απήχηση σε όλη την ελληνική επικράτεια. Άλλωστε ο Αχαιός πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Επαρχιακών Εφημερίδων και εκδότης του «Ημ» που μόλις προ τριμήνου «πιστοποίησε» την επανεκλογή του στην Ένωση (με ποσοστό 60%) είναι ιδιαίτερα αγαπητός με αναγνωρισμένη από την συντριπτική πλειοψηφία των εκδοτών της Περιφέρειας την προσφορά του.

Στο καθοριστικό «τάιμινγκ» για την προκήρυξη των εκλογών και με τα επιτελεία των κομμάτων να ρίχνονται στη «μάχη», την επικοινωνιακή «μηχανή» της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα διευθύνει ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος. Παράλληλα η υποψηφιότητά του δίνει και μια ουσιαστική προοπτική για ένα πολύ καλό εκλογικό αποτέλεσμα και στην περιοχή (όχι μόνο στην Αιγιάλεια αλλά και στην Πάτρα), δίνοντας δυναμική στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Ήδη από χθες, ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος ανέλαβε καθήκοντα στον τρίτο όροφο των γραφείων του κόμματος (επί της Συγγρού 47 στην Αθήνα), όπου μετά από σύσκεψη που διήρκησε περίπου τρεις ώρες έβαλε τις βάσεις για τον προεκλογικό αγώνα, σε συνεννόηση πάντα με την πρόεδρο του κόμματος με την οποία θα έχει πλέον καθημερινή επαφή για τον επικοινωνιακό σχεδιασμό.

 

Λιτή αλλά περιεκτική ανακοίνωση της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» τονίζει: «Με απόφαση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη, ο κ. Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, Δημοσιογράφος και πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων, αναλαμβάνει υπεύθυνος Επικοινωνίας της Επιτροπής Εκλογών του κόμματος και Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου.

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της Επιτροπής Εκλογών του κόμματος και Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος

ΣΗΜΕΡΑ στο Κεντρικό ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ του «ΣΟΥΠΕΡ Β»

Στις 9.00 το βράδυ