SALMENIKO-PROTOMAGIA-03Η κακοκαιρία δεν στάθηκε ικανή να ματαιώσει την γιορτή που αποτελεί πλέον παράδοση για τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο «Νέο Σαλμενίκο» που την Τρίτη του Πάσχα τίμησε δεόντως την Πρωτομαγιά! παρουσία πλήθους κόσμου.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος ευχαριστεί: «όλα τα μέλη, τους φίλους και τους καλεσμένους που παρευρέθηκαν στην ετήσια γιορτή της εργατικής Πρωτομαγιάς παρότι ο καιρός ήταν πολύ άσχημος. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Χορευτικό όμιλο “ΑΧΑΙΟΙ ” για την τιμή που μας έκαναν να παραστούν στην γιορτή μας αλλά και να χορέψουν, τους χορηγούς μας που βοήθησαν για αυτήν την γιορτή αλλά και τους εθελοντές μας. Επιπλέον ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο Αιγιαλείας κ΄. Μιχάλη Κυριακόπουλο για την βοήθεια προς το χωριό μας ώστε να γίνει η γιορτή αλλά και για την παρουσία του στην γιορτή μας, τον επικεφαλής της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις» της ελάσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Αιγιαλείας κ΄.Γρήγορη Τριανταφυλλόπουλο, καθώς και τους δημοτικούς συμβούλους, τους πρόεδρους τον Δ.Δ. Καμαρών και Δαμακινίου για την παρουσίας τους.

Τέλος θα θέλαμε να ζητήσουμε μια μεγάλη συγγνώμη από όλους αυτούς που δεν βρήκαν να καθίσουν λόγω καιρού.

Ραντεβού στην επομένη εκδήλωση

Στην γιορτή του Σαλμενίκου πραγματοποιήθηκε και ένας ξεχωριστός διαγωνισμός για το καλύτερο μαγιάτικο στεφάνι. Την απονομή έκανε ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος που διακρίνεται στη φωτό με τη σύζυγό του, τους νικητές και τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Σταύρο Καραδημοτρόπουλο και Θανάση Μπαλτουμά αντίστοιχα.

Χρόνια πολλά. Χριστός Ανέστη!»