Οι εκπαιδευόμενοι του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Αιγίου συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, το εκπαιδευτικό προσωπικό, εθελοντές, φίλους και μέλη του Δ.Σ. του Κέντρου επέστρεψαν την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 από τη διήμερη προσκυνηματική εκδρομή που πραγματοποίησαν στο νησί της Τήνου.
Με τις καλύτερες εντυπώσεις και γεμάτοι νέες εικόνες από τα σοκάκια του νησιού και αγαλλίαση από το προσκύνημα στην Μεγαλόχαρη της Τήνου επέστρεψαν στη κανονική ροή του προγράμματός τους το οποίο και ολοκληρώνεται τέλος Ιουλίου.
Το Δ.Σ. του Ειδικού Κέντρου ευχαριστεί συγκεκριμένα τους εκπαιδευτές του Κέντρου για την άμεση εξυπηρέτηση των εκπαιδευομένων στην καλοκαιρινή τους απόδραση. Τον εθελοντή του Κέντρου πατήρ Δαμιανό Σταυρίδη για τον συντονισμό του με τους ιερείς της Παναγίας της Τήνου και την πραγματοποίηση Θείας Κοινωνίας και ξενάγησης στο χώρο του ναού. Τη ναυτιλιακή εταιρεία Cyclades Fast Ferries για την άψογη συνεργασία με το χώρο μας και για την προσφορά τους τόσο οικονομικά όσο και υλικά (κέρασμα χυμών σε όλο το γκρουπ κατά την επιστροφή). Τέλος ευχαριστεί τους δύο οδηγούς του Ε.Κ.Α.ΜΕ. και το ταξιδιωτικό γραφείο της κας. Σγουραδίτη για τη συνεργασία.
Εύχεται δε σε όλους καλό καλοκαίρι.


ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕXΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live

http://50.22.217.113:10216/live

radioaigialeia.com